czechu Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Na giełdach tylko fury do 5k mają rację bytu i to najlepiej jakieś kultowe, typu maluchy itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 5 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2013 Witajcie!tą z lamek definitywnie odpuszczam... z każdej strony coś, a tak pogiętych felg jeszcze nie widziałem Gość z opatówka średnio przyjemny, ale autko zrobiło dość pozytywne wrażenie. Oprócz tego kiedy włączam grzanie fotela a kontrolka tylko mignie, próbuje szybę od strony kierowcy opuścić - przycisk wyskoczył, odbił się od kierownicy, mojego kolana i poleciał pod fotel :bag: Zbiorniczek wyrównawczy ulany, może peknięty. Fotel kierowcy przypalony kiepem nawiew falujący, po chwili zdechł całkiem,żeby wystartować - na każdym biegu - na pełnej mocy.... Mimo wszystko.. zapytałem o przejazd - 500m, wzdłuż ulicy na której gość mieszka, usłyszałem,że on musi po 50l paliwa do chwilę jeździć, wszyscy chcą się tylko przejechać a nikt nie kupuje :!: Wyłączyłem zapłon, wysiadłem, zamknąłem - "dziękuję, do widzenia" uff... Giełda... hehe, Apacze ;] W sobotę jadę do Lubinia, trochę w stronę NRD i RFN, może będzie łatwiej coś upolować. Mam jeszcze jeden pomysł... BMW serii 3 miałem już 2 razy, serii 7 - 1 raz, nigdy nie jeździłem 5-tką: BMW 520i e39 150KM sekwencja (3655428665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Koszt montażu instalacji sekwencyjnej jest jak dla mnie chory, myślę,że lepiej poszukać zdrowego egzemplarza, zagazowane dość niedawno (rok, góra dwa) zrobić dokładny przegląd instalacji LPG jak i samego auta. Ot taka wizja w poniedziałek rano przyszła po ostatnich przygodach z e46 Pozdrawiam! I dzięki wielkie za pomoc!!! No powiem Ci tak czysto informacyjnie, że byłem w sobotę po auto ze szwagrem. Kupił e39 z 99roku co prawda bez instalacji, ale za 8800 i do tego z silnikiem 2,5. Ogólnie auto w niezłym stanie, poza maglownicą do wymiany... Jak dla mnie cena śmieszna (tym bardziej że sam miesiąc temu kupiłem e39 za kwotę kilka razy wyższą...) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Witam! BMW 520i e39 150KM sekwencja (3655428665) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. - bardzo młody kierowca, niebieskie światełka, subwoofer, ciemne szyby, wycieki spod pokrywy zaworów, klimatyzator - grzechotka, "za 10tys nie sprzedam" ... miła rozmowa i do domu Jadę dzisiaj - BMW 520I (3652966940) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. starszy gość, dość sensowna rozmowa przez telefon, zdam relację wieczorem. I jeszcze pytanie... ile może kosztować instalacja LPG do 39 6zyl ... dzwoniłem do wielu firm i ceny zaczynają sie od 3200-3400 do 4400zł a chłopak od tej e39 z dziadowej kłody podał mi namiar na Kontakt rozmawiałem chwilę wcześniej z gościem - 2400 do 2800, sterownik BRC, wtryski Valtek, co to za cena ? Dodam jeszcze,że chłopak który podał mi te namiary jeździ na tej instalacji od ponad roku - bezawaryjnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pecet Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2013 Chyba dość szukania Jeśli się z panem właścicielem dogadam jutro prześlę zdjęcia 520i Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi