gpiotr Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam wszystkich, jestem nowy i chciałem się przywitać. Na co dzień przemieszczam się Bunią E39 530i, a uśmiech nie schodzi mi z twarzy.8) Chętnie zintegruję się z innymi użytkownikami.bmw_beer Czasami (latem) pomykam Kawą 750’ką. Pozdrawiam wszystkich.bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 gpiotr , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Siemka:Dbmw_2 Integracja:D to jest cos co misie lubią najbardziej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 bmw_2:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi