kuba7er Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Witam serdecznie wszystkich, Kumpel poszukuje BMW Z3 i znalazl ta aukcje : BMW Z3 18700.00 PLN. Lublin - otoMoto.pl Moze ktos juz byl w Lublinie i je ogladal? Z gory dziekuje za kazda porade i sugestie pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Ciekaw czy jest jak sprzedawca pisze BES ZARZUTÓW :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 Zdjęcia robione zapalniczką chyba...a ten dach nie odstaje jakoś dziwnie nad szybami?Rozumiem że to cabrio ale jakieś te szpary wydają mi się duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Mam nadzieje,że twój kolega nie ma więcej jak 160 w kapeluszu wzrostu bo jechałem tym w tamtym roku to facet powyżej 180cm opiera nogi o deskę z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Mam nadzieje,że twój kolega nie ma więcej jak 160 w kapeluszu wzrostu bo jechałem tym w tamtym roku to facet powyżej 180cm opiera nogi o deskę z przodu No nie wiem. Mój kumpel ma z4 i prawie 190cm wzrostu i mieści się bez problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudy328i Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 chyba jak sobie nogi w pół złoży :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 3 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2013 Z3 a Z4 to chyba inne modele? Wysłane z iPhone przy użyciu Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 No wiadomo że inne ale chyba aż takiej różnicy nie ma... Ja mam 170cm, jeździłem tą z4 i jest lux, a mój kumpel bez kitu wchodzi i też nie narzeka, a nie jest miłośnikiem tylko po prostu się trafiła to wziął... teraz kupił rcz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2013 Polecam wpakować się do Z3 najlepiej na miejsce pasażera mając ok 190 cm wzrostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi