willi230 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) witam wszystkich po przerwie dzisiaj mam wszstkim znane felgi urzytkowane tylko w niemczech na mojej bylej e46....felgi w bardzo dobrym stanie....nigdy nie ruszane...typowy ori oponki czywiscie na felgach zostaja szalu nie ma ale mozna na nich jeden sezon jeszcze posmigac..... PS.....MAM JUZ OD DLUZSZEGO CZASU AUTKO Z FABRYKI BMW.....2010R..... nedlugo galeria i opis CENA: 1500 KONTAKT TUTAJ ALBO NA FCB UWAGA!!! TERMIN ODBIORU: ZA 2 TYG JADNE NA URLOP DO POLSKI.....TAK CZY SIAK NA WEEKEND BEDE WE WROCLAWIU JAK KOMUS ZALEZY TO MOGE ZABRAC ZE SOBA Edytowane 29 Października 2013 przez willi230 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 To nie są oryginalne felgi, styling 68 występował wyłącznie w 17". Nawet nie ma na nich miejsca na znaczek M który jak wiemy występuje na elementach mpakietu... Zatem przydałoby się dodać odpowiednie info do ogłoszenia z pozdrowieniami dla małych żółtych rączek które je odlały :-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 moje male niedopatrzenie.... co do komletu.....felgi w bardzo fajnym stanie....nic nie bije...nic nie lakierowane...ori....oponki daja rade...firestone cena oczywiscie do ugadania pozdr i dzieki forest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Z tytułem Cię poniosło :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 z tym tytułem nikt nie kupi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
willi230 Opublikowano 30 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 humoru mi nie brakuje:) z felgami mi sie nie spieszy....po prostu szkoda jak maja lezec nieuzywane.....mozliwa zamina na cos w 18 calach 4x100 chinskie czy nie chinskie....fajnie sie na aucie prezentuja...z cena mozna powojowac...bo czego sie nie robi dla kolegow z klubu... do 2 tyg mozna sie fajnie dogadac jak ktos jest naprawde zainteresowany.... lepiej smigac na nieoryginalnych 18 niz na ori 16 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi