DANIO Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Cześć koledzy mam problem z podświetleniem tablicy rejestracyjnej z tyłu auta, wszystko działa oprócz tego, bezpieczniki są dobre. Czy ktoś z was miał taki problem. Jak rozebrałem cały ten element gdzie są zamontowane lampki i przycisk do klapy później zmierzyłem napięcie na kostce to mam prąd tylko na kabelkach do otwierania klapy a do podświetlenia brak. Ma ktoś może schemat elektryczny e46? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNdUr Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 zapewne kable połamały się w miejscach zagięć, miałem podobną sytuacje w e36 tyle że mi do tego centralny nie zamykał klapy.bmw_1 niema innej możliwości trzeba ciąć kable w miejscu gdzie pracują one podczas zamykania lub otwierania klapy. happy_bmw POWODZONKA:)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bedi Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 a zdjąłeś może oprawki żarówek? tam może Cię zastać ruda niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Witam. A powiedzcie mi bo na forum nie mogę znaleźć manuala. Jak w coupe 2006 wymienić żarówki w podświetleniu tablicy bo nie świeci w ogóle? Nie chce nic połamać a to moja 1 bmka w życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 (edytowane) Kolego śrubokręcik wkładasz w dziurkę :mrgreen: podważasz, wyciągasz oprawkę, wyciągasz żarówkę, wkładasz nową i wrzucasz z powrotem oprawkę. Wystarczy zerknąć i po temacie. Nic nie połamieszbmw_1 Edytowane 19 Lutego 2014 przez Sajmonowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 19 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2014 Z żarówkami daj sobie spokój :twisted: mam do poliftowej coupe lampy diodowe w klapę i świeci to kozacko , a tak jak koledzy napisali w tej harmonijce przełamały się przewody prawie w każdej coupe miałem któryś przerwany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość teo Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Z żarówkami daj sobie spokój :twisted: mam do poliftowej coupe lampy diodowe w klapę i świeci to kozacko Wsadziłem normalne już. A jaksię sprawują LEDY do wnętrza auta? Też przygadają jak normalne czy po prostu gadna? Słyszałem że musza być z jakimś CanBanem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 21 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2014 Do srodka nie musza. Musza do podswietlania tablicy bo bedzie pokazywac Ci przepalone zarowki Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi