voxu Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam mam zamiar założyć gaz do swojej buni, tylko nie wiem co i jak. Chciałbym się zapytać czy jest może jakiś kompetentny gazownik we Wrocławiu, który umie robić w Beemkach? Silnik 2.0Ci Teraz pytanie drugie poniewaz mam wersje przed lift 150 koni ale mapa jest wgrana na 170koni i jezdzi faktycznie lepiej, czy zakladajac gaz robił by pod aktualna mape czy pod 150 raczej? Prosiłbym ewentualnie o jakieś numery i delikatne oświecenie mnie w temacie o ile to mozliwe pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ja zakładałem w Radwanicach w Eko-Almie, znałem warsztat z polecenia dwóch osób i naczytałem się o nich dużo dobrego. Mam taki sam silnik jak Ty (chyba) - 2 litry 150 KM. M52TUB20. Instalacja kosztowała mnie tam 3200 (przy rozbiciu na raty), gotówką jest to równe 3000. Ale jestem bardzo zadowolny, auto chodzi na gazie idealnie, nie widzę różnicy w dynamice jazdy. Spalanie - 11-12 w trasie (autostradowo 130-140), 13-14 w mieście, 15-15,5 w mieście kiedy mi się spieszy. Gdyby mi się spieszyło na każdych światłach i każdej prostej itd to pewnie by było więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Zastanów się też nad v-gaz w Wilczycach. SSzukałem info na lpg forum i najwięcej osób poleca tego kolesia. Terminy ma odległe ale mam nadzieję że warto (jestem tam już umówiony ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Zastanów się też nad v-gaz w Wilczycach. SSzukałem info na lpg forum i najwięcej osób poleca tego kolesia. O tak, tam bodajże te instalacje robi Paweł - ten słynny Paweł też chciałem do niego jechać bo podobno nikt nie robi instalacji tak jak on no ale ograniczyły mnie fundusze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
voxu Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Poczytałem i postanowiłem sie udać do v-gazu. Termin pod koniec listopada więc po wszystkim zdam relacje narazie trzeba zbroić portfel ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ile placiliscie? Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 (edytowane) Ja robiłem w autogaz w jeszkowicach polecam mechanicznie jak i wizualnie jest to ogarniete AUTOGAZ A.Z Montaż ? Serwis instalacji gazowych LPG Wrocław Jelcz-Laskowice Oława jest w galeri jeszcze pare innych bmw BMW E34 530i V8 kombi Edytowane 11 Listopada 2013 przez pascal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi