Avascik Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Witam potrzebuje pomocy powie mi ktos co to za felga i czy podejdzie do e39 ? i czy wejda na nia zimowki 205,65,15 bo pomyslalem ze stalowki trzeba z niej wywalic Alufelgi bmw 15cali 5x120 Warszawa ? Tablica.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Felgen-Katalog - BMW-Treff - der Treffpunkt für alle BMW-Fans und -Fahrer Poszukaj sobie, jakies podobne do E34 sa tam, ale nie wiem czy to te. Jak nie to dzwon do goscia jaki maja otwor centrujacy, zawsze mozna rozwiercic, ale fela ogolnie nic specjalnego do E39. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 27 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Nie ma byc specjalna ma byc tylko na zime. Jestem slepy albo nie wiem co przejrzalem to 17 stron dwa razy i nie znalazlem ... Edytowane 27 Października 2013 przez Avascik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nie musisz przegladac 17 stron, wysarczy u gory wybrac model E34 i zostaje nam 1 strona, linka nie da sie skopiowac bo jest jakis skrypt na stronie, ale chodzi mi o Styling 16: http://www.321alurad.de/ebay33/P1010056.JPG Tylko na allegro ktos pomalowal na czarno i nie widac dziurek miedzy srubami, albo je zlikwidowal przy malowaniu, albo to inny model. Jesli inny to dzwon do goscia jaki maja otwor centrujacy, zawsze mozna rozwiercic. Zwykle jest to: E39: Średnica otworu centrującego [mm]: 74,1 E34: Średnica otworu centrującego [mm]: 72,5 Ale jesli to inne felgi to moze juz ma wiekszy otwor i uzywal pierscieni, moze kiedys ktos je mial na E39 juz. Nigdy nic nie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 a to pasuje ? na e39 FELGI 15" BMW E36 E39 E46 IS47 5x120 !!! (3665174390) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Nie. Maja zle et i zly otwor centrujacy. To sa felgi do 3er koles w ogloszeniu zle napisal ze do e39 pasuja. Szukaj felg z ET/IS 15-25. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Czyli taka felga z et 18 by pasowala ?15, BMW, 5,7, BORBET ,ORGINAŁ , 5X120, F-WAT (3642873774) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2013 Z et 18 powinna pasować aczkolwiek głowy nie daje,warto byłoby przymierzyć jak wygląda w praktyce,ale rozmiarowo powinna wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi