kayser.sose Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Witam Wszystkich, mam na imię Damian i niedawno zakupiłem swoje pierwsze BMW i na pewno nie ostatnie, e87 120d. Jest jeszcze ktoś z jedyneczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 kayser.sose , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik117 Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Cześćbmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Oby nie ostatnie, chociaż zawsze uważałem , że seria 1 jest dla kobiet. Witaj na forumbmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Duży kaliber wita mniejsze wozidełko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kayser.sose Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Oby nie ostatnie, chociaż zawsze uważałem , że seria 1 jest dla kobiet. Witaj na forumbmw_2 Z tego co widać we Wrocku to zdecydowanie więcej kobiet jeździ X'ami niż jedynkami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 siemka (X-ami bo we wrocku jako że to miasto wojewódzkie jeżdżą same kochanki biznesmenów hehe a żony Jedynkami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi