czechu Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Witam. Niewątpliwie ładna sztuka, niby z jakiegoś forum (może ktoś się kiedyś na nią natknął?), ale kilka rzeczy jest dla mnie zastanawiających. 1. Mocno wytarta kierownica, moje E46 miało 250 000kkm jak ją kupowałem, a taka styrana nie była. Niby inne auto, ale moja E90 ma 185 000 i też kierownica prezentuje się lepiej. 2. Lekko przechylona wskazówka temp. silnika - wisko? 3. Koleś pisze, że cena nie jest do negocjacji, co o tym sądzicie? Dla mnie to jest śmiech na sali, co to za przyjemność kupować, jak nie można się potargować 4. Czy wartość 402nm to nie za dużo na 2.0d? Pytanie kieruję szczególnie do użytkowników, albo byłych użytkowników samochodów z tym silnikiem. Link: BMW 320 20000.00 PLN. Olsztyn - otoMoto.pl Dzięki z góry za pomoc, chłopaki do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Powiem tak, 400nm nie jest za dużo i cena jest bardzo dobra ps warunkiem że nie ma wad ukrytych. Ja sprzedałem swoją sporo drożej a też dałam info ze negocjacja tylko minimalna. A więc jeżeli stan faktyczny jest super to nic tylko brać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Autko prezentuje się bardzo fajne. 1. Kierka faktycznie trochę wytarta 2. Wskazówka jak dla mnie wporzo - na zdjęciu tak wyszło tylko 3. Nie dziw się, że 20tys bez negocjacji - to i tak nie wiele jak na zadbane E46 z M-Pakiem. 4. Nie mam doświadczenia z chipami Nie pasuje mi tu ksenon i ręczna regulacja świateł. Coś tu było kombinowane Edytowane 23 Października 2013 przez Songo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 malowane byly conajmniej listwy na zderzakach i na drzwiach, fabrycznie nie byly w kolorze patrzac po fotelach (bo mam takie same) te tutaj wygladaja na sporo bardziej zmeczone a ja mam okolo 260000km przedni lewy blotnik wyglada na delikatnie zle spasowany (widac po przetloczeniu i listwie) wiec cos sie moglo dziac pozdro 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 2. Wiskoza albo termostat, w która stronę ta wskazówka sie przechyla? Jeden z moich ulubionych tekstów- auto trzecie w rodzinie. Czyli rzadko serwisowane, brak zbieżności i szumiące łożysko to potwierdza. Koszt naprawy banalnie tani, a gościu nie kwapił sie to naprawić. Ciekawe co jeszcze wyjdzie przy oględzinach. Puki nie zobaczysz to się nie przekonasz. Przebieg - raczej kręcony, 185 tys.moja ulubiona wartość zaraz za 189 tys. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Przebieg - raczej kręcony, 185 tys.moja ulubiona wartość zaraz za 189 tys. Hehe często też się trafia 178 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 (edytowane) Jesli nie zobaczysz na zywo nie ma co gdybać. Zdjecia obrabiane w photoshopie . Nie wszystko złoto co sie swieci ale to wyglada naprawde ładnie. Moje e46 z 2003 poszło od reki niemal za troche wiecej ale i wyposarzenie było ciut UP zato nie było m-pakieta. Jechac, zobaczyc, dotknac, zakochac sie , kupic Światła dokładane prze ksenonie powinno cos wystawac ze zderzaka prawda? Widze zdjecia ze zlotu moze by napisać do chłopakow pewnie maja jakies forum i cos pomogą ale to tylko tak dla oszczednosci paliwa i czasu. Edytowane 23 Października 2013 przez SoulRea 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Xenon dołożony, przebieg kręcony, taka moja opinia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dzięki Panowie, odpuścimy chyba ten temat, bo trochę do pogonienia na Olsztyn mamy, a koledze aż tak mocno na m-paku nie zależy. Szkoda Kamcio, że swoje pogoniłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 BMW 320 17999.00 PLN. Bydgoszcz - otoMoto.pl A co sądzicie o tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 To juz troche mniej styrane. tu masz z 2004 roku dla porównania podobna BMW e46 320d OPŁACONY! z niemiec! SERWIS! 2004r 6 biegów - Samochody Osobowe Auto Moto Sprzedam- Gumtree Wielkopolskie Ale dodam ze strasznie poleciały cenowo na leb e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songo Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 e dodam ze strasznie poleciały cenowo na leb e46 Noo strasznie Ta z tego linku BMW 320 17999.00 PLN. Bydgoszcz - otoMoto.pl bardzo podobna do mojej a ja za swoją chciałem sporo więcej ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 BMW 320 17999.00 PLN. Bydgoszcz - otoMoto.pl Jezeli to prawda co gosc napisal w ogloszeniu tzn. serwisowany w ASO do konca to nie bedzie problemu ze sprawdzeniem auta. Pytanie jakie zniszczenia zrobilo to "delikatne" gradobicie bo na fotkach to nic niewidac. Fajnie tez jest wyposazona wydaje mi sie ze warto ja sprawdzic. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Tak właśnie póki co ta z Bdg wychodzi na faworyta, kwestia jest właśnie tego jak mocne są te uszkodzenia, bo jeżeli są niewielkie to można się przez zimę przebujać a wiosną się tym zająć. Ale teraz jeszcze te 2 opcje, prosiłbym o rzucenie okiem: Bmw e46 320d - Trovit Samochody Dałby radę ktoś z okolicy na to rzucić okiem w wolnej chwili? BMW 320 Włocławek - 2000 cm3 (150 KM) 2003 r. | regioMoto.pl Prezentuje się całkiem nieźle, oczywiście na dzień dobry wypad z deską z tyłu, no i nie ma fotek lewej strony, musiałby typek dosłać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 powiem szczerze: pierwsza ogólnie 12/2001 a nie 2002 , 400Nm nie problem ja mam tyle już 4rok sprzęgło daje radę do ponad 500Nm raczej bita , albo światła dokładane i podejrzewam, że ma ok 300tysi pod względem ceny ostatnia najlepiej wypada, ale ja pokusił bym się o szarego kombiaka w M-paku :mrgreen: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Nie ma co tak do konca kierownicą sie przejmowac...zalezy kto jedził i jak jezdził. My mamy X5 130tys km oryginalne i juz troche wytarta jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 28 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 No wiadomo, że to nie jest defekt dyskwalifikujący auto, ale niektóre wyglądają jakby kierowca jeździł w roboczych rękawiczkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi