Pirooz Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 PIEKNE bmw 328 ..możliwa zamiana auto lub motor (3624231681) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Panowie, kolega znalazł dla siebie taką sztukę, opłaca się jechać? Wygląda na zdrowe. Spójrzcie fachowym okiem i doradźcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 ale mozliwe jest rowniez przyjecie auta lub motocykla w roliczeniu najchetniej tanszego lub w tej samej cenie mnie zastanawia bo jeżeli autko jest perfekcyjne jak napisał to po co zamieniać za inne w tej samej cenie na pewno świeże po polerce bo pasta polerska jeszcze w szczelinach niech doliczy do ceny przerejestrowanie bo jest na niemieckich blachach 4 dni do końca aukcji ponad 1000 wejść na stronkę wydaje mi się że jak by był to okaz to już by dawno zniknął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 może się znudziło??? moje sprzedałem bo już mi sie znudziło Np:) wygląda na zadbana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Co do auta się nie wypowiadam, ale co do powodu sprzedaży też uważam że mogło się znudzić, przychodzi taki moment że człowiek już patrzyć nie może i chce zmienić i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 nie oznaczyl "bezwypadkowy" co w przypadku kabrio, nie jest bez znaczenia do tego widac,ze pokrywa dachu z prawej strony sie nie domyka, zreszta wydaje mi sie ze dostala wlasnie w ten bok jak masz blisko to podjechac mozna, ale nie ma sie co oszukiwac idealne cabrio, 96rok, m52m28 to koszt okolo 20000zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jakies dziwne dlamnie do cabrio. Z tylu dokladka z przodu nic. Jakos watpie zeby auto na niemieckich blachach mialo czas sie znudzic wlascicielowi Ciekawe w jakim stanie jest dach. Dlamnie wychuchana pod zdjecia i sprzedania. Niech ci gosc podesle vin i wiecej zdjec auta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Dzięki za wszystkie sugestie, zainteresowany-tym-autem-kuzyn-mojej-dziewczyny przegląda temat i też czyta Wasze opinie załatwi dziś VIN, czy jest opcja aby ktoś z Was go sprawdził? Ma ktoś jakieś dojścia żeby zbadać to auto po numerze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jest opcja sprawdzenia. Z uwagi iz wyniosło mnie do Poznania i ze w toruniu jestem raz w tygodniu moge zobaczyc to cos na zywo o ile bede mial wiecej danych. Co prawda w tym tygodniu juz kurs zaliczyłem w tamte okolice, a temat na przyszły bedzie aktualny to prosze namiary to popatrze i popstrykam co sie uada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 (edytowane) Jeśli ktoś mógłby rozgryźć ten VIN byłbym wdzięczny: WBAK71060ER55945 edit// już mam: edit2// Huh... auto oryginalnie wyszło z fabryki srebrne. Teraz jest czerwone. Albo właścicielowi się znudził kolor albo kiedyś tam wcześniej te 190 KM poniosło... Edytowane 24 Października 2013 przez Pirooz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Bez oka i ten czerwony to porażka jak z matiza kierownica była wcześniej serducho a jest zwykła , i nie wiem jak ma się dach ciemnozielony do czerwonego chyba że też zmieniony , polecam poszukać sobie na mobile jest tego sporo mniej kombinowane i większy wybór :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 auto oryginalnie wyszło z fabryki srebrneW sumie to niebieskie...masakra:bag:Gdybyś szukał w Niemczech to jestem w stanie pomóc w poszukiwaniach w sensie dzwonienia, podpytania i ewentualnej negocjacji ceny. Chodzi mi dokładnie o okolice Drezna.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi