Zgibniew Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 A w szachy ktoś gra? happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 22 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 nigdy zawodowo a amatorsko z kolegami parę dobrych lat temu się grało na ławce pod blokiem za piwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 troche gram - lecz jakims mistrzem nie jestem :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 23 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Jak śmigałem do podstawówki to w SP nr 11 w Lubinie był klub szachowy...byłem kilka razy a później szachowa zajawka przeszła na coś innego:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 23 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Może jakaś partyjka przez net? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi