M!R@S Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Sprzedam mój aparat... jako, że z doświadczeniem rośnie apetyt to przesiadam się na coś bogatszego, ale niestety i droższego Wszystkie moje fotki jakie do tej pory robiłęm były właśnie soniakiem robione, ma jeszcze gwarancje półtorej roku, po papierach poszperam i jutro podam, wszystkie paragony, pudełka, statyw, torbę itd. itp. oczywiście dorzucam dodatkowo bo tego nie ma . Co do ceny to kwestia dogadania się. Nie jest poobijany i nigdy mi nie upadł czy coś w tym stylu. Oddałem go raz na gwarancję bo miałem rysę na wyświetlaczu, a że była płacona dodatkowa w Saturnie to mi go wymienili. Jest ubezpieczony od kradzieży, upadku itd. Polecam bo fotki robi bardzo fajne, a filmy FullHD + 60fps też fajnie wychodzą tylko prosiłbym o zainteresowanych, a nie o chcących pogadać tylko bo nie mam na to czasu obecnie Przykładowe dwie pierwsze lepsze fotki robione tym aparatem Cena 1100zł z szybką SD 8gb, statywem, torbą skórzaną, smyczą i jakimiś tam ******łkami jakich niepamiętam Cena 1050zł bez karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi