blazej3131 Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Panowie nie wiem czy to dobry dział ale mam pytanie, macie może namiar na kogoś we Wrocławiu godnego polecenia do naprawy wyświetlacza komputera w zegarach? Pewnie chodzi o wymianę taśmy pod wyświetlaczem ale ja nie jestem specjalnie uzdolniony i boję się sam rozbierać zegary- wolę dać to do zrobienia komuś kto już to robił. Najbliższego kolesia, którego mi polecali na 7er znalazłem w Zgorzelcu a to jest kawałek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 temat wertowany setki razy!!!! zanim napiszesz temat to użyj wyszukiwarki ... http://www.maxbimmer.pl/f28/naprawa-pikseli-17369/ http://www.maxbimmer.pl/f72/wyswietlacz-komputera-na-konsoli-3539/ pytania zadaj w którymś z tych tematów....bo za rok bedzie 20 takich samych tematów....:4: Pozdro atak w ogóle to jest gościu w Zgorzelcu co zrobi takie coś i wgra polskie menu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 Dyziu nie denerwuj się bo dokładnie jest w moim poście określone, że szukam kogoś kto za $ zrobi to w moim samochodzie manual mnie nie ratuje bo jak ja się za to zabiorę to pewnie popsuje co tylko będzie możliwe. O tym kolesiu z okolic Zgorzelca pisałem, że mi go polecali myślałem że może ktoś w okolicach Wrocławia też to ogarnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 20 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 spoko nie denerwuje się.:-P ale lepiej napisać coś do istniejącego tematu...jeśli takowy już istnieje.... a istnieje:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 21 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 (edytowane) Parę dni temu kumpel robił w Zgorzelcu martwe piksele i wgrywał jak ja polskie kominukaty do bc. Operacja trwała na miejscu 2-3 godzinki, po czym zadowolony kumpel pojechał do domu:) Jak chcesz namiary do daj znać. A może interesuje Cię też granie polskich komunikatów do bc. Lukni sobie na ten link jakby co: http://www.maxbimmer.pl/f35/polskie-menu-w-bc-w-e39-19170/index6.html Edytowane 21 Października 2013 przez Kondziu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 21 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2013 Kondziu mnie interesuje naprawa pixeli i polski język w kompie i na tym wyświetlaczu gdzie mam bad pixele czyli chyba to jest BC właśnie o ile dobrze kojarze(jeśli nie to wyprowadźcie mnie z błędu)? Jak możesz wyślij mi PW z namiarami na tych magików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mundi88 Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 witam, czy jest jakis fachowiec we Wrocławiu który wymienia taśme od licznika w e39 (pixele)? Szukam po forach i znalezc nie moge nikogo we Wrocławiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 19 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2016 To nie żadna tajemnica,sam byłem w Zgorzelcu.Gość ma na imie Damian,tel. do niego 503671154. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi