Dawid Bawara Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Mam problem, w mojej e90 non stop parują szyby, przednia jak i boczne i żeby odparowały muszę włączyć dmuchawę. Dzieje się tak i rano i w dzień i w nocy. Co to może być ? Jakiś obieg mam wyłączony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Sprawdz w jakim stanie jest filtr kabinowy. Mialem podobnie co prawda nie w e90 ale przyczyna byl zasyfialy filtr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Pierwsza opcja to tak jak Nem powiedzial, druga mi sie zdarzyla jak pompa wody padala, parowaly szyby bo wyciekal plyn, z pompy, az w koncu jakis tam zaworek calkiem poszedl i caly plyn poszedl w sina dal innymi slowy zapowietrzal sie uklad, a bledu nie bylo bo powietrze gdzies na dole sobie siedzialo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Kolego albo filtr kabinowy albo masz welurowe dywaniki,które są wilgotne lubią również przeciekać na wykładzinę pod nimi jak coś to polecam na jesień i zimę zainwestować w gumowe a welurowe zostawić sobie na lato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 Filtry te niestety są stanowczo za drogie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 No kosztują trochę te z węglem aktywnym,za dwa w promocji i gratis czyszczenie miejsc na filtry oraz spryskanie jakimś środkiem na bakterie zapłaciłem ok 100zł ale wiadomo chociaż,że odparowywanie szyb działa elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi