dduban Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Witać Gdzie polecacie wyminic olej w skrzyni? Kiedys wymianiałem w SKODZIE w formie SYLTOM we Wrocku ale nie podpasowali mi, wlewaja olej z beki a jak chce wlać swoj odpowiedni Może ktos z Was umie i chciałby sie podjąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 jak juz wymieniasz olej to i filter by sie przydalo bo moze nie kazdy o tym wie ze w automatach sa filtry jeszcze, no ale jesli szukasz dobrego i uczciwego fachowca co by to zrobil to jest w Paczkowie troche daleko od Ciebie niewiem czy sie oplaca ale gosc naprawde zajmuje sie tylko skrzyniami za dobra cene i porzadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Uszczelkę olej i filtr juz mam Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek325e46 Opublikowano 29 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 sproboj samemu jesli masz gdzie, bardzo proste do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 29 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 Z checia bym to zrobil ale nie mam tego czegoś do wlewania oleju dolem Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 A strzykawka rozmiar XXL- 0,5 litrowa z apteki połączona z kawałkiem wężyka do akwarium nie dała by rady. Ja w swojej w manualu tak wymieniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi