rrudyy86 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 witam mam pytanie padl mi akumulator w bmw e 46 320 2002r czy nis sie nie dzieje jak nie ma pradu obecie mnie nie ma w domu i auto stoi w garazu i nie wiem czy wkladac nowy bo nie bedzie mnie do 20 grudnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Nic sie nie stanie, moze niech ktos klemy sciagnie choc jak pusty to nic nie zmienia. Nowy nie powinien pasc, ale jak padnie i postoi pusty tydzien to tez pewnie bedzie do kosza sie nadawal. Tytuluj trafniej tematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 dzieki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zyto Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 A takie pytanie poza konkursem stary aku padła Ci ze starości czy może masz jakiegoś złodzieja prądu? Bo jak to drugie to nie ma sęsu wkładać drugiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Tez nad tym myslalem, ale kolega napisal, ze nie ma go w kraju i auto stoi w garazu wiec wnioskuje, ze stoi tam miesiac czy dwa, moze poprostu stary aku slaby juz i padl. Jesli to byl dosc nowy aku to przyjrzyj sie dokladnie poborowi pradu po zamknieciu auta. Po 15 minutach czyli po uspieniu alarmu pobor pradu powinien wynosic 0,03A, test robilem zawsze wpinajac sie w bagazniku w akumulator i zamykajac auto ( bagaznik zamykamy srubokretem - tylko pozniej najpierw otworz bagaznik, a potem zamykaj klape bo jak bedzie blokada wcisnieta to mozesz cos popsuc . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Odepnij kleme no i proponuje zostawic nie zamkniety bagaznik , co by sie kolejny temat nie pojawił jak otworzyc bagaznik bez podłaczonego akumulatora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Bagażnik można otworzyć dźwignią bezpieczeństwa (czy jak jej tam), która w e46 powinna być. happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Bagażnik można otworzyć dźwignią bezpieczeństwa (czy jak jej tam), która w e46 powinna być. happy_bmwA gdzie ta dźwignia? Do wlewu jak najbardziej w bagażniku ale do bagażnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 akumulator naładuj odepnij i najlepiej postaw w ciepłym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 A gdzie ta dźwignia? Do wlewu jak najbardziej w bagażniku ale do bagażnika? W sedanie nie wiem, ale w touringu powinna być pod kwadratową zaślepką mniej więcej na środku klapy w okolicy zamka. W mojej e39 tam jest, ale nie o tym jest temat. kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Bagażnik można otworzyć dźwignią bezpieczeństwa (czy jak jej tam), która w e46 powinna być. happy_bmw Ta dzwignia bezpieczenstwa to 1,5 metrowy łom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ta dzwignia bezpieczenstwa to 1,5 metrowy łom. Ciekawe masz metodybmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Chyba zaden producent samochodów nie wpadł jeszcze na tak idiotyczny pomysł by montować jakieś aaryjne otwierania zamka na zewnatrz samochodu. Jedynym jakie istnieje jest to wkładka zamka w drzwiach klapy bagażnika. Nie chwałił bym sie ze masz takie cos w zderzaku, o ile to istnieje, bo mozesz rano zastac miejsce parkingowe zasypane liśćmi i kluczyki w kieszeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Mysle, ze Zbigniewowi chodzilo bardziej o zlozenie foteli, wczolganie sie do bagaznika i pociagniecie magicznej wajchy jakby takie cos bylo to problem wrocilby jednak u ludzi, ktorzy nie maja skladanych taboretow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rrudyy86 Opublikowano 16 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 akumulator jest orginalny bmw to chyba starosc juz go wykonczyla auto jest z 2002r tak mi sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Zrób jak proponujemy i bedzie git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 11 lat nie jest nowy jak kupowałem soją furkę to też miała oryginalny aku 15 lat oczywiście był praktycznie do wywalenia zób jak mówiłem naładuj aku i wstaw do ciepłego pomieszczenia nic mu nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Tak jak ChriS mówi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi