dycu7 Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 witam, potrzebuje kupic halogeny do e36 ma ktos moze na stanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj_tas91 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ja mam, jutro zrobie fotke i podesle. Mam tez lampy, kierownice troj ramienna i to tyle chyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 a za ile komplet? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj_tas91 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 DSCF0204.jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl DSCF0206.jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl DSCF0208.jpg | | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl sciagnalem je z compacta, powinny dzialac normalnie. Cena, szczerze to nie wiem 70zł z przesyłka ? nie chce zdzierac z kolegow z forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 17 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 a jak sprawa wyglada z kablami?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj_tas91 Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Przy halogenach nie ma kabli. Od auta powinny isc kable z tymi kostkami prawda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 No właśnie nie wiem bo od nie dawna mam samochód i nie wiem czy tam są kable Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woj_tas91 Opublikowano 19 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2013 bierzesz te halogeny czy nie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dycu7 Opublikowano 20 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2013 chyba tak, ale najwpierw musze zobaczyc czy sobie poradze z zamontowaniem ich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi