tazunio Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 (edytowane) siemka, mam dostep do produktow firmy Millers w db cenach O firmie | Millers Oils Oleje silnikowe i samochodowe w Czechach sa one uwazane za mega dobre i super jakosciowe jestem ciekaw jak to sie przeklada na PL... mial ktos z was stycznosc z tego typu olejem (szczegolnie w BMW) ? zastanawiam sie czy nie wlac tego do e46 Edytowane 15 Października 2013 przez tazunio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Mam u siebie w e46 3.0d Millersa,lalem tez do poprzednich aut turbo benz i zawsze bylem zadowolony.Leje zawsze z serii Motorsport Nano+,wielu znajomych tez uzywa Millersa i nigdy nie slyszalem zlych opinii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darioital Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Świetny olej lepszy od śików Castrola polecam ja kupuję tu: Kontakt | Petrobaza - Oleje Wrocław Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Tu masz namiar na dystrybutora ,dzwon,dogaduj sie i powiedz ze od Pawla ze srebrnej e46 . Kontakt | Millers Oils Oleje silnikowe i samochodowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi