quad4 Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Siema od 2och tyg mieszkam we wrocku, zaczalem studia na pwr poruszam sie na codzien e34 2.5 z m52 Na mojej ulicy sienkiewicza widze zaparkowane dwie e34 w fajnym stanie wkoncu wyleglem sie z tej dziury ZG i mam nadzieje na jakis spot z wieksza iloscia mojego ulubionego modelu ; ) Galerie zaraz zaloze ; )Pozd rawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 quad4 , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drxz Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam kolege z moich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Hej, Ja uważam, że we Wrocku coraz mniej jest e34 a już tymbardziej tych ponad przeciętnie zadbanych. Pokaż silnik? Swap 'owałeś na M52?? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Siemanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Siemasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi