mareq Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 jakie lampy według was najlepiej pasowały by do czarnego sedana e46 przedliftowego? zastanawiałem się nad DEPO stylizowane na polift diodowe... dodam, że mam z przodu ringi i białe kierunki, z tyłu zaś seria pomarańcz. jakie macie propozycje drodzy koledzy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 a takie coś: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 tylko, że w tedy musiałbym zmieniać kierunki na dymione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Opcja nr 2 lepiej wyglada 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 A moze... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Jabol te co wkleiles są polift a kolega pytal o przedlift Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Tak ale tył z FL robi robotę w przed FL :-) ja był sie zastanowił nad ta propozycja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
słodki Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 miałem pierwsze i drugie polift diodowe trochę kasztan bo kierownik jest na żarówce , najlepiej się prezentują diodowe na wzór przedliftowych biało czerwone :wink: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 No wlasnie jak to jest bo ja mam polift ale lampy jak na pierwszym zdjeciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 18 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 już kupiłem jutro zakładam... na razie powiem tylko że DEPO happy_bmw dzięki za propozyszyn :drunk::drunk::drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi