Avascik Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 I cisza na temat sprezynek ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 zamówienie wczesniej już było teraz tylko odbiór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Jak ktos nie odbiera od e39 chetnie wezme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 ja mam do oddania swoje bo moje siłowniki sa do wymiany a szkoda mi 3 stowy dawac za nowe siłowniki ...:mrgreen: e46 - 60 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyB Opublikowano 11 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2013 Będę miał na zbyciu dla Ciebie jeden zestaw,jesteś już trzeci w kolejce jak tylko przyjdą i pomaluję oraz znajdę chwilę na założenie to nagram filmik i będę mógł wysłać. Jak widać Georgii ma cośik na zbyciu,tylko teraz troszke cierpliwości trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2013 Mam już na próbę je ale nie malowałem są ciemno brązowe taki po hartowaniu tylko nie wiem jak otwiera się siłownik aby je tam upchać dajcie instrukcję to będą sprężynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi