rifresz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zlotawy i bordo wymiata ale to bordo to jeszcze nie ta wisnia wielkie mega dzieki olejus, moze jeszcz ektos zapoda jakies kolorki i moze znajdzie sie przy okazji moje wymarzona wisnia mmmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 Myślę że bedziesz zadowolony z tej galeri : http://www.m3e30.com/gallery.html zwróc uwagę na czarny Andreas Cecotto 3.8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 8 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 wow kazacka galeria co prawda niema wisni ale bomba Widze z emoja wisnia bedzie wrazie czego bardzo zadko spotykana olejus, masz browarka:) powiedz mi jak lakiernik ci polozyl kolorek jak to bylo i jaki efekt? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 U mnie zmiana koloru odbyła się na zasadzie usunięcia z auta koloru zielonego. Potem był wypryskany substancją antykorozyjną i pamiętam , że 2 dni trzeba było czekać aż będzie całkiem suchy. Następnie położona kontrolka - obejrzałem auto bo połowa auta miała kolor schwarzII a połowa schwarz mercedesa (bez metaliku). Wybrałem kolor BMW bo bardziej się świecił ale nie był tak ciemny jak mercedesa. Potem kontrolka była lekko zmatowiona i położone 3 warstwy klaru. Po 3 dniach był montaż auta. W sumie trwało to wszystko miesiąc. Za pół roku czyli w kwietniu mam jechać na polerkę i ściągnięcie teflonu który mnie już zaczyna wkurzać bo auto jest non toper tłuste i wydaje się mokre. Nawet myjnia nie pomaga ale tak mówił sam lakiernik , że tylko maszynowo uda mi się go ściągnąć. Teflon ma mi pomóc przy zimowej soli (jeszcze chyba długo do zimy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szaibos Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 ja mam w swojej bordowy z odcieniem niebieskiego w nocy fajnie sie mieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel-1981 Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 cze mam pytanie [ Dodano: 8 Styczeń 07, 21:32 ] jaką średnicę ma rura wydechowa przy 1 tłumiku w bmw e30 z motorem 1.8 (m10)?? czy wie ktoś .?? [ Dodano: 8 Styczeń 07, 21:36 ] <bmw_1> [ Dodano: 8 Styczeń 07, 21:37 ] no co jest nikt nie wie ?? :? powoli się zawodzę.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rifresz Opublikowano 9 Stycznia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 www.google.pl szukajcie a znajdziecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enzo Opublikowano 9 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2007 E30 coupe- tylk oschwartz - zcarny :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrzesiekBMW Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Faktycznie najladniejsza czern jaka widzialem zaprezentuj fote swojego auta w tym kolorku ZNALAZLEM WYMARZONA WISNIE Czyz nie sliczna? Ma w sobie cos ten kolorek tylko jak wyglada na coupe pytanie_bmw Zaczynam ryczec jak widze takie fele!! moje mrzenie , wie ktos gdzie takie kupic w polsce ? bo ja znalazlem tlyko na ebay.de w cenie 950Euro,, co dla mnie jest za duza kwota jakies propozycje prosze! fotki nie wczytalo ale jak ktos zainteresowany niech da na sama gore i wypowiedz rifresza ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryniek100 Opublikowano 22 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2007 mi np.podoba sie e30 shadow line w kolorze delfin metallic,ale mam dla ciebie propozycje:pojdz do sklepu z lakierami i popros pana zeby pokazal tobie probki lakierow na motocykle japonskie,sa przekozackie.Gwarantuje ci ze bedziesz tam siedzial caly dzien . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi