Bisu Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 mam e32 z m30b30 wtryski hana ,komp stag 300 i reduktor versus vr-l ktory umiera,potrzebuje go zmienic co polecice? ponoc scorpion jest dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 ac czerwony, kme gold, lovato shp, ig1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Odkopuje żeby nie zakladać nowego. AC czerwony vs KME Golg co byście wybrali? Jaki elektrozawór z filtrem przed parownikiem wsadziC aby dobrze separował bród inie zasyfił szybko parownika? PS mam rurki fi8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
długi Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 Miałem golda w silniku 4.2 i dawał rade.Teraz w m52b28 mam KME Silwer i w zupełności daje rady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D0_DOMEL Opublikowano 15 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2014 ac czasem kaprysi zalezy na jaki trafisz a goldy słaba termika przy 220 km/h potrafi zamarzac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 przy 220 km/h hehe taką prędkość mogę uzyskać tylko spadając w przepaść Chyba zaryzykuję jakiś KME, mam instalację która za bardzo niechce się konfigurować, jedyne co mogę w niej zmieniać to ciśnienie gazu, a autokalibracja wykonuje się sama przez komputer i to na postoju - z tego co czytam to AC ma regulację 1-1,2 bara i pewnie do staga jest idealna bo można tam wszystko ustawić min mnożnik. Potrzebuję cos do 320i z klamotami Emmegas tylko z zapasem i stabilnością ciśnienia bo instalka jest na to wrażliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2014 Jeśli chodzi o filtry to możesz założyć na fazę ciekłą poliestrowy,a lotną podwójny tzn. w środku są jakby dwa filtry śmigam na takim i wtryski hana bardzo ładnie się sprawują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi