Kondziu Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Witam koledzy. Zwracam się z prośbą o rozszyfrowanie błędu. Wczoraj podleciał do mnie ziomek e46 z silnikiem M47 i przeleciałem go INPĄ. Wyskoczył taki błąd: 207 coolant ... i coś tam właśnie. Bo jak zrobiłem printskrina to przy wklejaniu coś się zesrało i niestety nie odczytałem już reszty. Możecie coś podpowiedzieć, co to może być za błąd 207. Sęk ju z góry za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Wczoraj podleciał do mnie ziomek i przeleciałem go INPĄ. kuog A to nie mam pytań... A co do błedu, to może być czujnik cieczy chłodzącej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jaro prawdę powiedziawszy wiedziałem że ktoś się tego czepi:) Ale mimo wszystko dzięki za podpowiedź ajak:) co do błędu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 He, he. No spoko. Nie ma problemu Jak zrobi karniaka to sprawdź jeszcze raz, bo jeżeli błąd nadal występuje to znowu wyskoczy... Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi