Kosa Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 czy ktoś coś robił u ego pana (regeneracja, wzmocnienie) moze ktoś słyszał jakieś opinie ? szukać nowego zestawu czy oddać radzikowskiemu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Kolego oddaj do Dwumasowki.pl - koła dwumasowe, regeneracja sprzęgieł tam wszystko regenerują nawet dociski Polecam bo sam jeżdżę na tarczy robionej u Nich robią dwu masy.Bo nie mogłem dokupić samej tarczy a resztę miałem jak robiłem sztywniaka u siebie i jestem zadowolony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 bo tez jest okazja wsadzić mocniejsze czyli zestaw z E46 330d 184 km, ale wtedy musze mieć dobrą tarcze z S50B30 lub M52B28 a takiej nie mam , to jakbym wysłał donich zestaw z m57 + moja ślizgająca się tarcza to powinni mi to zgrać ? mozesz podzielić się kosztami ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Kolega ma golfa 2 w mocnym klekocie 200 KM Synchro,robil sprzeglo u Radzikowskiego i jest bardzo zadowolony Georgii polecasz ta firme ? szukam wlasnie do kogo oddac dwumas do regeneracji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 bo już słyszałem ilka opini że Radzikowski leci na renomie i jest kilka osób niezadowolonych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Edu miał od niego sprzęgło w swoim potworze 3.0d i też coś narzekał, że się nie popisali, nawet chyba odsyłał z reklamacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Siema jak ja robilem u radzika swojego spieka to czas oczekiwania przekroczyl ponad miesiac a po nie calym roku musialem odeslac go ponownie do poprawki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 dzieki, muszę zrzucic skrzynie jak najszybciej żeby wiedzieć co się stało, ale nastawiałbym się na opcję nowy zestaw do s50 lub zestaw z m57 + regenerowana tarcza s50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 dzieki, muszę zrzucic skrzynie jak najszybciej żeby wiedzieć co się stało, ale nastawiałbym się na opcję nowy zestaw do s50 lub zestaw z m57 + regenerowana tarcza s50 nie wiem czy moj docisk i tarcza podejdzie do twojego motoru bo mam je zdemontowane i sa do sprzedania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 z m57 prawdopodobnie musiałbym mieć dwumasę i docisk ale nie mam tego potwierdzonego, znalazłem tylk opost w necie: Nic nie trzeba kombinować jakbyś złożył na takim zestawie: koło zamachowe, docisk 3.0d M57D30 tarcza sprzęgła M52B28, S50B30 lub jakakolwiek inna customowo zrobiona na 240mm i na wieloklin skrzyni biegów z e36. wieloklin skrzyni w e46 jest wiekszy, stad tarcza z m57 niestety nie pasuje bez przeróbek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
edu2301 Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 z m57 prawdopodobnie musiałbym mieć dwumasę i docisk ale nie mam tego potwierdzonego, znalazłem tylk opost w necie:[/font][/color] no niestety ja mam jednomasa ale jak chcesz miec swiety spokoj wiem ze radzik przerabia dwumasy i je wzmacnia ale tak jak pisalem czas oczekiwania moze byc rozny ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 mam namiary na kilka firm, bedę się pytał o wzmacnianie docisku + kewlarowe okładziny, dwumasa jak bedzie ok to ją zostawię, zobaczymy co powiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Polecam tam wysłać kurierem właśnie najpierw zadzwonić i ustalić koszta czy zapytać.Można tam zrobić cały komplet dwumase docisk i sprzęgło wtedy zostaje tylko zakup nowego łożyska oporowego i jazda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M!R@S Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Wróbel w wawie dobrze tarcze ogarnia. O Radzikowskim sporo złego słyszałem wśród hondziarzy więc coś w tym jest... koledze pare razy się posypało i na reklamacje słał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 wróbel przy pl. Hallera czy na ul. Sokołowskiego ? tylko tarcze czy dwumas i docisk teżrobi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Ja polecam wysłać do Kożuchowa bo robiłem tam i nawet w tarczy sprężyny na nowe wymienili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Napewno obdzwonie pare miejsc Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Co do radzikowskiego w tym momencie więcej jest opini negatywnych niz tych pozytywnych .. tak jak tu kolega napisal jadą na renomie... prowizorke robią żebyś do nich wrócił drugi raz.. kumpel tak wracał do niego na poprawki z 4 razy..i nmiby na reklamacji a za każdym razem musiał coś płacic..:evil:lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi