Avascik Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 niby tak sie odkreca No dobra jak Ci odpisza to daj znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Tat to się męczył kolega MBRS ale nie odkręcił, wrzucał ten filmik ze trzy strony temu lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Właśnie nie chciałbym nic odkręcać na siłę tym bardziej,że od nowości pewnie nikt nie odkręcał i mogę coś urwać Avascik i głucho...Ale jutro będę dzwonił do tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 25 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2013 Oki Jak bedzie to gdzies do 100pln kosztowalo i bedziesz juz nimi gadal to zamow i dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Koszt będzie z przesyłką ok 70 zł za 2sztuki z przesyłką chyba zamówię na próbę 2sztuki i jeśli będzie wszystko git będziemy zamawiać więcej.Może tak być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Jeszcze jedno...Czy tylko takim sposobem można spróbować odkręcić jak na filmiku ? Odkręca się dolny uchwyt ten co idzie do karoserii nie od strony klapy czy dobrze myślę ? A jaki tam rozmiar klucza ktoś wie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Moze byc i tak narazie nie sprawdze bo moja Mućka stoi u lakiernika... To zamow jak bedzie wsyztsko dobrze to bierzemy dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 ja też się piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 26 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 Dobra chyba najpierw pójdę spryskać końcówki siłownika wd40 aby dało się je ruszyć proszę o cierpliwość jak tylko zamówię i przyjdą to postaram się szybko założyć sprężyny i dam znać,może uda się nagrać krótki filmik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 26 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2013 W e46 odkrecaja sie obie glowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 (edytowane) u mnie w e38 odkręcają się obie strony siłownika też się piszę Edytowane 27 Listopada 2013 przez lumma1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 Tak więc pojechałem sobie dzisiaj zamontować... i lipa, nie chce mi się domknąć klapa, a widzę, że już sprężyna była ściśnięta na maxa, tak więc te co mam to raczej do sedana, a nie do coupe, jedno w tym dobre, że obie główki się pięknie odkręciły. Tak więc jak ktoś chce do sedana E46 to sprzedam swoje:| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 27 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2013 A to dziwne bo u mojego brata w qp pasuja i ma te same :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 28 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2013 ma, przedlifta pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Georgii i jak tam Ci idzie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Powinienem mieć w tym tygodniu 2 sztuki na próbę tylko nie wiem kiedy założę ale na pewno dam znać za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 13 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2013 Georgii i jak tam uwiniesz sie z tym przed nastepna zima ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 (edytowane) W więc tak: mam sprężynki są takie same jak chłopaki zamawiali średnie niebieskie.Próbowałem odkręcić te końcówki ale moje trzeba grzać palnikiem bo nie ruszają się wcale...Mam nadzieję,że po lekkim nagrzaniu uda się je założyć. Tu macie namiar na gościa który wyśle wam do domu za 40 zł dwie sprężynki do e39 sedan Model sprężyny : B20-064 - 13zł brutto /1szt Koszty wysyłki: Za pobraniem: 25,00 PLN Przy wcześniejszej wpłacie na konto: 14,00 PLN Nr konta: ES BANK Spółdzielczy w Radomsku 47 8980 0009 2006 0062 6718 0001 Jarosław Szymczak ul. Sucha 4 97-500 Radomsko Tu macie kontakt do gościa seweryn.szymczak@firma-jartech.pl A więc panowie taniej już się nie da Edytowane 16 Grudnia 2013 przez Georgii 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 A jakis telefon cos by sie ugadac z gosciem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 14 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2013 Proszę numer fona do gościa od sprężynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popi_90 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 To jest ta firma: Bramy i ogrodzenia balustrady kraty napędy do bram wysoka jakość! Skoro mają tam takie ceny to chyba sobie przedzwonię i spytam o model, który będzie pasował do E46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 Dopisałem maila w poście wyżej. Na maile szybko odpisuje. Jeśli chodzi o e46 to było już omawiane jakie potrzebne jak mu wyślesz parametry na maila to ci powie czy mają albo poszukaj sam.Bo gościu skąd ma wiedzieć jakie tam potrzebujesz do e46... Tu szukaj jak coś : JARTECH - sprężyny tłocznikowe ISO 10243 SPECIAL SPRINGS seria B niebieskie tylko do e46 nie były niebieskie,a raczej zielone lub czerwone jak dobrze pamiętam.A kolorami oznaczone są twardości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popi_90 Opublikowano 18 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2013 Spokojnie mając dane z tej strony co było na początku podana, to coś dopasuję do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 20 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2013 Dobra koledzy sprawa automatycznego otwierania klapy w sedanie to nie taka prosta sprawa... Nie da się założyć sprężyn na oryginalne siłowniki.A wygląda to tak:" w e39 przed liftem są nie rozłączne główki w siłownikach bo są zakuwane. I teraz pytanie czy w poliftach też takie są ? Czy ktoś wie jakie trzeba kupić siłowniki aby miały główki odkręcane. Znalazłem nowe zamienniki ale czy sprzedawca będzie wiedział czy się okręca w nich końcówkę to nie wiem. Więc temat dalej do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 21 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2013 A gdzie jakiś filmik??Sam nad tym myślałem ale póki co nikt się nie pochwalił...pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi