dduban Opublikowano 20 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 podreguluj zamkiem Ktoś mi powie jak to zrobić? Patrze na ten zamek i nic nie moge wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 20 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2013 Bo to chyba nie zamkiem tylko raczej na belce masz regulacje pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 podpowie ktos jak to zamontowac do e39 ? musi byc specjalny siłownik z wykręcaną koncowką ? bo z moich nie idzie nic odkrecic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 muszą się odkręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mbrs Opublikowano 21 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2013 hehe to patrz, oby dwa tak samo:) [video=youtube;lSpI-0hz1Zc] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 czy ma ktoś jeszcze do sprzedania te sprężyny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Ja mam do e46 Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 a jest jakaś różnica między nimi a tymi do e39? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 23 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2013 Do E46 mają wymiary 20x32mm, a do E39 20x64mm, chyba, że kupisz sobie 2 komplety od E46:drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ja mam do e46Sent from my RM-821_eu_poland_360 using Tapatalk chętnie odkupię do e46 chyba, że kleyone weźmie, kto pierwszy ten lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 bierz Marek, będę kontynuował poszukiwania do e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 bierz Marek, będę kontynuował poszukiwania do e39 dzięki Ty to jesteś GOŚĆ bmw_2 he he Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) No i chłopaki zamówiłem kilka sprężyn o takich parametrach jak te z filmu lecz ich przekrój w środku jest za duży i lipa z tego. A więc cały czas poszukuję takich. Jakby ktoś był w anglii i jechał do Polski to proszę mi kupić 2sztuki z tej stronki B20x64 Medium Load Die Spring :: BearingBoys.co.uk chyba,że się zgadamy i zamawiamy większą ekipą oczywiście mają tam też te do e46 więc jak ktoś dobrze zna angielski może zamówić to przesyłkę się podzieli na wszystkich to wyjdzie max 60zł za dwie sprężynki Edytowane 24 Listopada 2013 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kleyone Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 za niecały miesiąc moi znajomi wracają na święta, tak więc jak ktoś jest cierpliwy to można się zgadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) hmm ja znalazlem gdzies polska strone ze sprezynkami zaraz znajde i wklepie linka... JARTECH - sprężyny tłocznikowe SPECIAL SPRINGS Edytowane 24 Listopada 2013 przez Avascik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 ooo mam jak ktos wie jakie rozmiary maja byc tych sprezyn niech napisze to cos wymyslimy IMPEX-READY sprężyny, bordignon, oprzyrządowanie do tłoczników i form wtryskowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 hmm ja znalazlem gdzies polska strone ze sprezynkami zaraz znajde i wklepie linka...JARTECH - sprężyny tłocznikowe SPECIAL SPRINGS to znajdź od razu o takich parametrach jakie potrzebne Jeśli nie ma na ta firma Jartech to pisałbym się na te z anglii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Jakie to maja byc parametry na tym 2 linku wszytsko jest opisane moze cos znajdziemy ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 JARTECH - sprężyny tłocznikowe ISO 10243 SPECIAL SPRINGS seria B niebieskie tu masz wszystkie wybierz takie jak mają być a w tym linku B20x64 Medium Load Die Spring :: BearingBoys.co.uk masz wymiary itp. trzeba dopasować które będą ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) hahaha ten co zamawial tamte co sie spoznilismy powinien wiedziec jakie maja to wedlug tego drugiego linku co wkleilem bedzie nam latwiej znalezc Edytowane 24 Listopada 2013 przez Avascik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Dobra mam [TABLE=width: 765] [TR] [TD]średnie niebieskie B20-064 20 mm zewnętrzna 10mm wewnętrzna długość 64mm [/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [/TR] [/TABLE] to będą te i wysyłam zapytanie ile koszt za sztukę. Dam znać jak tylko odpiszą Edytowane 24 Listopada 2013 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Wspolnymi silami da rade i w Polsce znalezc z ktorego linku to znalazles ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Z tego JARTECH - sprężyny tłocznikowe ISO 10243 SPECIAL SPRINGS seria B niebieskie odpiszą to będziemy wiedzieć po ile Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Ciekawe jak one wygladaja te sprezynki na tym drugim linku sa takie jak chlopaki zamawiali tylko nie moge ich znalezc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 (edytowane) Takie same właśnie jakie mają być ! A poza tym to jak się to montuję ? może ktoś da instrukcję montażu sprężyn na teleskop ... Edytowane 24 Listopada 2013 przez Georgii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi