beaver79 Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 i jak tam Grześ? coś nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 hehehe fajne to moze za rok wymysla takie sprezynki do drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 hehehe fajne to moze za rok wymysla takie sprezynki do drzwi Kiedyś jak ludki spawali klamki i zamki to były takie mechanizmy co otwierały drzwi...wtedy tylko sprężyna pod zawias drzwi i wszystkie fury obok poobijane lololDo dzieła młodzi inżynierowie :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 24 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 No Panowie! Sa sprezynki!!! :lol: Ja wlasnie zamontowalem i wyglada to tak: [video=youtube;4F0ZvrtZBM0] Pamietajcie jak bedziecie odkrecac glowki amorkow robic to z wyczuciem. Mozna urwac gwint. Mi sie udalo bez komplikcji. Co prawda w oryginalnej instrukcji zalecana jest zmana glowek, ale jak mozna bez.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 Liga uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 24 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2013 w kombi bym nie zaryzykowal tego patentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 Ja czekam na realizację moich sprężynek do e39 potem tylko malowanie i zobaczymy Ps.Jabol tylko ten kolor zielony nie pasuje mi za cholerę,ale są gusta i guściki.Ja nie bawiłbym się w szukanie jakby były gotowe czarne ew. srebrne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 25 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2013 A mi ten zielony się podoba, no ale wiadomo kwestia gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Kolorem sa oznaczone sily sprezynek. Zielony jest miekki Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 daj może podkładkę pod sprężynkę u dołu... to nie popierdzieli tej główki tylko siądzie na płaszczyźnie:) ale powiem że wygląda to jak w dobrze wyposażonej 7er pyk a ty bagażnik sam się otwiera:) ludzie na parkingu zdziwieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 26 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 No lans, lans :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Widze, ze jednak SOFTY wziales, swietny efekt, wlasnie na taki liczylem, nie wali tak klapa mocno, ze sie 3 razy odbija pozniej u gory jak w tej E39 z filmu na pierwszej stronie! Browar za patent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Chris a u Ciebie jak się otwiera? nagraj filmik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomi 528 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 panowie jaka jest u was srednica tłoka (trzpienia) siłownika e39 u mnie jest 10 mm no i mam lipe bo główki są zaprasowane trzeba zamówić siłowniki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Panowie, powiedzcie mi czy takie sprężynki podejdą np. z E46 do E36? chciałbym takie coś u siebie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 daj mi 2 dni, sprawdze czy nie będzie siłowników za pół ceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 do kiedy ta lita Jabol??? i ciekawe czy do e38 pasują... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avascik Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Bylbym chetny na takie softy do e39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Chris a u Ciebie jak się otwiera? nagraj filmik Jutro sie zdzwonie i odbiore to zamontuje i nagram ogolnie szybko poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Znajomy zamawial te sprężyny do e87 z firmy impex-ready. Mówił że za 2 sztuki wyszło go niecałe 30 zł, po weekendzie będę do nich dzwonił za sprężynami do e46. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lumma1 Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 podepnę się do tematu ja do e38 też bym zamówił jak by dyziu brał to jedna paczką będzie taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 17 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2013 Pisze się na sprężyny do e46 jeśli nie wymaga to jakiejś rzeźby... Wysłane z mojego LT22i przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dduban Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 A mi się to nie podoba, klapa bagaznika mi odstaje... i oczywiście otwiera sie do połowy. Więc... Sprzedam komplet sprężyn do E46. 506204110 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 klapa bagaznika mi odstaje. podreguluj zamkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 19 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 U mnie tez otwiera do polowy :sad: ale tak jak pisalem trzeba wymienic amorki, niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi