Jabol Opublikowano 9 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2013 Nie wiem czy dobry dzial. Jak zly to prosze o przeniesienie. :lol: Kazdy wiek jak uciazliwe bywa otwarcie klapy bagaznika. Fajnie jest jesli mozna otworzyc klape pilotem,ale i to jak masz pelne rece toreb nie pomaga zbytnio. Czy ktos z Was robil cos takiego? [video=youtube;1R-FvdUgRuU] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jokeymiras Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 (edytowane) calkiem nieglupie :shock: trzeba poszukac takich sprezynek :twisted: edit: z opisu wynika ze kupił taka B20x64 Medium Load Die Spring :: BearingBoys.co.uk jakbys zamawiał bierz tez dla mnie :twisted: Edytowane 10 Października 2013 przez jokeymiras Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 No całkiem ciekawy patent... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazunio Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 widzielam taki patent jakies 2 lata temu u chlopaka z w Octavii Liftback, pozatym ze ciezej sie bagaznik zamyka i trzeba lekko pie.....nac to same plusy kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dyziu Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 fajne:) jak kupie sedana to taki zamontuje:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Miras widzialem w opisie tylko musze sprawdzic rozmiar w E39 i porownac do E46 Bo jak mierzylem u siebie to wychodzi mi wielkosc otworu 10mm a dlugosc sprezyny po scisnieciu jakies 22mm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jabol jakbyś kupował czy zamawiał do siebie to ja bym wziął też 2 sztuki najlepiej jakby były czarne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 10 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Jak ogarne temat z rozmiarami moge zamowic wiecej. Zrobimy liste i bedziemy zamawiac bmw_1 Musze podjechac na zlom i zmierzyc E39. No jest filmik z E46 ale coupe i cabrio a tam sa raczej inne amorki na klapach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Dobra Pany mam juz wymiary. A wiec podaje jakby ktos chcial zamowic sobie z tej strony: Fixings | Die Springs | Light | Medium | Heavy | Extra Heavy Load Wymiar na: E39 to B20x64 Medium load die spring E46 to B20x32 Medium load die spring lub V20x32 Light load die spring (roznica w sile naporu, medium bardziej odbija i ciezej zamknac od light, light ponoc z czasem sie wyrabia i nie spelnia funkcji, ale to ponoc!) Dodatkowo do E46 trzeba dokupic nr 16. RealOEM.com BMW E36 318is TRUNK LID/CLOSING SYSTEM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ludziska :4: robimy liste: http://www.maxbimmer.pl/f36/lista-chetnych-otwieranie-bagaznika-23347/#post289496 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiit Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Zamówiłbym, ale trudny montaż? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Montaż to bułka z masłem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Ja rozumiem że BMW i nie ma lipy ale martwiłbym się o żywotność zawiasów skoro klapa z dość dużą siłą odskakuje. Żeby w pewnym momencie klapa nie położyła się na szybie:bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiit Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Poza tym np. u mnie te zawiasy są już dość zmęczone, i u mnie żeby klapa nie opadła musi być odchylona dość znacznie i obawiam się, że przy "wystrzale" po odbiciu od końca i tak by opadła No ale to nie u każdego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 (edytowane) Bez obaw :biggrin: przeciez w tym chodzi tylko o "wykop" klapy a reszta zajmuje sie amorek. Nie ma to zadnego wplywu na zawias :4: Edytowane 11 Października 2013 przez Jabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matiit Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 A kiedy będzie szło zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 11 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 Zamawiam kolo srody, czwartku. Dzwonilem do nich i nie maja na stanie do E39. Beda mieli wlasnie kolo srody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Chłopaki wstrzymajcie się parę dni może załatwię Polskie sprężyny i wyjdzie taniej w poniedziałek powinni dać mi znać czy zrobią takie i czy będą pomalowane proszkowo jeśli nie to mam kolesia co by pomalował np. na czarno i będzie cacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darozzzz Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Panowie, jest takie coś do E36? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Chłopaki wstrzymajcie się parę dni może załatwię Polskie sprężyny i wyjdzie taniej w poniedziałek powinni dać mi znać czy zrobią takie i czy będą pomalowane proszkowo jeśli nie to mam kolesia co by pomalował np. na czarno i będzie cacy to daj cyne jutro jak sprawa wygląda -mniej zachodu bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Twardosc bedzie taka sama? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Taka sama tylko jeszcze czekam na odpowiedz ale być może,że nie będą chcieli zrobić małej ilości i będzie lipa. Prosiłem o malowane proszkowo na czarno to będzie najlepsze rozwiązanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabol Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Jakieś niułsy Georgii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Ja bym wziął do E90 taki komplecik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 16 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2013 Ja bym wziął do E90 taki komplecik Jest temat z listą chętnych. Dopisz się do niej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi