beryl Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 Witam. Właśnie dobrałem się do hydrauliki i wszystko zostanie wymienione, tylko mam pewien dylemat, czy wymieniać też pastylki, które idą pod dźwigienki na zawory. Troche mają wżery i nie wiem czy to ma jakieś znaczenie. Wiadomo powinno sie wymienić, tylko że to nie wystepuje w zamiennikach, a oryginał kosztuje coś koło 15 zeta za sztukę. Można by wyrównać na magnesówce, tylko czy zmiana grubości wpłynie na coś, czy hydroregulator wyrówna, albo dać sobie spokój i zakładać stare. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 7 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2007 pastylki mają duże znaczenie ( ich grubość ) bo popychacze pracują w pewnym zakresie i zmiana grubości któregokolwiek elementu może wpłynąć na ich trwałość, myślę że koszt 120 zł na pastylki przy wymianie wszystkiego to koło 10% więc chyba można / trzeba tyle dołożyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi