wisnia1419 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Słabo się przygladałeś bo oprócz Twojego białaska widziałem jeszcze jedno e46 na dsw no i ja też dsw miałem Jak zawsze było spoko no i sporo nowych twarzy się pojawiło tylko dlaczego Wasze auta jeszcze galerii nie mają!? Jak chcieliście sprawdzić czy warto to dzisiejszy dzień chyba dał jednoznaczną odpowiedź Liczę na wysyp nowych tematów w buma desin uklon_bmw Edytowane 27 Października 2013 przez wisnia1419 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Tyle beemek to nie zwracalem uwagi na rejestracje Podobalo mi sie,przejazd dobrze wyszedl po mostach,brakowalo tylko helikoptera nad nami lolol i relacji na zywo bmw_1 Edytowane 27 Października 2013 przez PawelDSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. napier Opublikowano 27 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mega spotkanie to mój pierwszy spot a na bank nie ostatni Kilka fotek ode mnie https://picasaweb.google.com/108696386410846016410/27Pazdziernika2013?authuser=0&authkey=Gv1sRgCIun4bes_qCxjwE&feat=directlink 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Fakt to biale e46 zrobilo na mnie wrażenie aż sie zastanawiam teraz nad białym lakierem ale czy e60 bedzie mialo taki urok jak to e46 ? Zobaczymy. Wysłane z mojego ST26i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Fakt to biale e46 zrobilo na mnie wrażenie aż sie zastanawiam teraz nad białym lakierem ale czy e60 bedzie mialo taki urok jak to e46 ? Zobaczymy. Dawaj ją w czarny matt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla56 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Biała e46 super. Wszedłem po resztę zdjęć od razu jak zauważyłem ją na facebooku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 widze że dobra impreza mnie ominęła :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Impreza super. Szkoda że starczyło mi czasu tylko na przejazd i 10 minut konwersacji na Magnolii, ale warto było Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jakość nie najlepsza ale za to wszystkich widać 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmajchel17 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 widze że dobra impreza mnie ominęła nie tylko Ciebie ehhhh.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ago Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dziękuję wszystkim za spotkanie, było miło się z Wami zobaczyć i poznać tyle nowych osób bmw_2 A przejazd w takiej kolumnie to zaszczyt happy_bmw Sandra dziękuję za tyle pięknych fotek ( szczególnie te na moście Rędzińskim :drool:) tak na marginesie to dwie szóstki ( "stara" i nowa) wyglądały obłędnie obok siebieuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Marrrtin Opublikowano 27 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 zdjęcia dodaje pierwszy raz, więc przeprasza za ewentualne błedy :bag: 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 51 + 1 kamerzysta. Na prawdę rześko! :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 i ja również dziękuję wszystkim za miłe spotkanie... było super happy_bmw masa pięknych autek i baaaardzo dużo nowych fajnych ludzi - oby więcej takich spotów btw. pozdrowienia dla golfiarzy kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzięki wszystkim za spot-a! było mega, przejazd a4-obwodnica-milenijny robił masakryczne wrażenie, ludzie rozkminiali równo co się dzieje skąd tyle BMW w jednym miejscu happy_bmw Jak ogarnę to co udało mi się nagrać gdzieś zamieszczę ale muszę poczekać aż kumpel poskłada to jakoś ładnie w całość, sam nie znam się na montażu niestety. Pozdrawiam wszystkich za pozytywnie spędzone popołudnie! Do następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. pablo90 Opublikowano 27 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzięki za spota! Dużo nas było happy_bmw Kilka fotek (niestety tylko telefon...): https://plus.google.com/u/0/photos/113364781088088731745/albums/5939554331597995505 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Filmiki sie juz uploaduja, moze ktos wykorzysta jakies kadry do oficjalnego filmu? : ) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. quad4 Opublikowano 27 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 oddaje surowy material, jeszcze 2 filmiki ; ) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pirooz Opublikowano 27 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 To i ja wrzucam coś od siebie Totalna amatorszczyzna ale widać co nieco autek. No i jest jakość Full HD 8) 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. quad4 Opublikowano 28 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 3 i 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młoda Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Sandra dziękuję za tyle pięknych fotek ( szczególnie te na moście Rędzińskim ) A nie ma za co, cieszy mnie to że, się podobywują:4: A tak poza tym, dziekuję wszystkim za spotkanie. Masa nowych twarzy:) Dużo nas było. Pozdrawiam,szerokości i do zobaczenia! Oby taka frekwencja dopisywała zawsze.uklon_bmwbmw_0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Ja również dziękuję za spotkanko. Miło było spotkać starych wyjadaczy jak i nowe twarze. Maris dzięki za przejażdzke - fura robi robote uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lfamendes Opublikowano 28 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 my pictures 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Nie wrzucajcie tyle zdjęć, bo mi się robi smutno Że akurat dwa dni przed musiała się sypnąć E90 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasbmw Opublikowano 28 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2013 Dzięki wszystkim za spotkanie,było uklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi