k0nr4d Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Co się wogule stało sie wylądowalismy na castoramie zamiast na mostcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Co się wogule stało sie wylądowalismy na castoramie zamiast na mostcie? Poszedl cynk, ze mozna wjechac na parking Bylo rewelacyjnie. Frekwencja jak na Nighta swietna. Mam nadzieje, ze w tym dzwonie na bielanach nieuczestniczyla beemka od nas. Dlaczego 3/4 aut, ktore byly na dzisiejszym spocie niema tu galerii !! wrrr Bylo na co patrzec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0nr4d Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Poszedl cynk, ze mozna wjechac na parking Bylo rewelacyjnie. Frekwencja jak na Nighta swietna. Mam nadzieje, ze w tym dzwonie na bielanach nieuczestniczyla beemka od nas. Dlaczego 3/4 aut, ktore byly na dzisiejszym spocie niema tu galerii !! wrrr Bylo na co patrzec Nie, uczestniczy to jakis volvo kombi, ford focus i chyba q7. Ja zrobie galerie jak tylko ktos zapostuje jakies fotki mojego samochodu (Silverstone E92 M3 jesli ktos by chcial sie podzielic) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dlaczego 3/4 aut, ktore byly na dzisiejszym spocie niema tu galerii !! wrrr Bylo na co patrzec Nie spodziewałem się Leo z jego uturbionym 330Ci znam je z bmw-sport i cudownie było zobaczyć to auto na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 szkoda ze sie nie podpialem he he . chyba wysle tc baura do polandu .bede mial czym podjechac.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 i ja dzieki za spota bmw_1 niestety nie mogłem uczestniczyć w przejeździe :evil: za to jako student dziennikarstwa miałem info z pierwszej reki, że parking czynny :lol:bmw_beer pojawiły się MEGA fury! było na co popatrzeć pozdro i do następnego bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzieki Pany za spocik i dobry przejazd To byl moj 1szy raz z Wami :pbmw_0:lol: Czekam na foty bialasa i filmik z przejazdu,szkoda ze nikt nie zlapal "boka" lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lijo Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzięki za spotkanie Ogromne podziękowania dla Wszystkich za spontaniczne życzenia dla klubu z Portugalii bmw_2bmw_2bmw_2 Jak zwykle Maxbimmer daje rady. A Golfiarze będą mieli co opowiadać jak wjechało 40 BMW z jednego klubu uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw SZACUN Pozdrawiamy!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marrrtin Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Mój piewszy najt ale na pewno nie ostatni. Miła atmosfera i ładne auta uklon_bmw Mam trochę zdjęc i filmów ale sporo kiepsko wyszło. Postaram sie coś jutro wrzucić. PS. Mam sporo zdjęć "białej" ale boka nie udało mi się uchwycić :bag: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pirooz Opublikowano 27 Października 2013 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 A Golfiarze będą mieli co opowiadać jak wjechało 40 BMW z jednego klubu Policzyłem nas tak "na oko" i wyszło mi ponad 50 ale mogę się mylić Parę fotek ode mnie: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Widze ze ladnie sie dzialo :-) Czekam na fotki Wysłane z mojego GT-N7000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzieki Panowie za spocik fajne fureczki i spoczko ludziska dobra atmosferka troszke mieliśmy problem z dojechaniem i zamiast 50 km z brzegu zrobiliśmy 70 ehh te nawigacje i pomocni ludzi w drodze powrotnej urwała sie poducha amorka z tyłu ;/ ale dało rade pojechać powoli do domku i mała przygoda przy powrocie : [ATTACH=CONFIG]27325[/ATTACH] dowodzik poleciał hehe dla wszystkich którzy nie maja auta przerejestrowanego przestroga że wszedł przepis który brzmi: Niedopełnienie rejestracji samochodu i kosztuje to 500 zł na rejestracje jest 30 dni nawet jak jest przeglad a auto jest niezarejestrowane na właściciela to dowodzik leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Forest Opublikowano 27 Października 2013 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Ja również dziękuję wszystkim za dzisiejszy dzień, za Waszą obecność, czas który poświęciliście i najważniejsze - przejazd na naprawdę wzorowym poziomie uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Nie do końca zgraliśmy z wszystkimi cel - część pojechała pod Milenijny, część dotarła na Magnolię inną drogą ale dotarliśmy wszyscy cało i bezpiecznie za co dziękuję :drunk: Frekwencja ogromna, byłem bardzo mile zaskoczony Kilka fotek ode mnie, jutro może uda mi się poskładać jakiś filmik z materiału od Przema. https://www.facebook.com/media/set/?set=a.527071550720926.1073741831.322034644557952&type=3&uploaded=164 Grzesio zatrzymali Cię za rondem w Oławie? Chyba Cie widziałem, profilaktycznie skręciłem z ronda w prawo ***** nie wiem co się dzieje w tej Oławie, od tygodnia mnóstwo patroli na mieście i trzepią co popadnie, pewnie koniec roku się zbliża i trzeba statystyki poprawić :bag::bag::bag: Edytowane 27 Października 2013 przez Forest 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 tak w Oławie szukają jakiegoś bmw od 2 dni zanim mi wypisali karteczkę na dowód, 4 BMW zatrzymali trzepali tylko tych co nie mieli jakiegoś światła, pasów i każde BMW jakie jechało 2 moja kontrola wracając z wrocka w oławie i 2 raz mandacik nigdy w życiu rutynowo mnie nie zatrzymali tylko ta oława ;/ (wczesniej byly zatrzymania ale to coś głupiego sie zrobiło heh ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRZEMO Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 ja też już w domku... jestem w szoku po dzisiejszym najcie;frekwencja jak na zlocie ,dużo nowych ludzihappy_bmwhappy_bmwhappy_bmw,przejazd naprawdę bezproblemowy[trochę się obawiałem jak to wyjdzie -ilość aut w konwoju!!!]pogoda też nam dopisała, Kolega Kamil był dziś wylosowany przeze mnie na operatora GO PRO-zobaczymy niebawem jak się spisał Dzięki wielkie wszystkim za dziś i do zobaczyska!!!uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 tak w Oławie szukają jakiegoś bmw od 2 dni zanim mi wypisali karteczkę na dowód, 4 BMW zatrzymali trzepali tylko tych co nie mieli jakiegoś światła, pasów i każde BMW jakie jechało 2 moja kontrola wracając z wrocka w oławie i 2 raz mandacik nigdy w życiu rutynowo mnie nie zatrzymali tylko ta oława ;/ (wczesniej byly zatrzymania ale to coś głupiego sie zrobiło heh ) kurna Forest... przesiadamy sie chyba na golfy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechatronik Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 https://plus.google.com/u/0/photos/117221938787260035545/albums/5939513368256694945?partnerid=gplp0 tu kilka strzałów ode mnie i też dziękuje za spot jak ktoś potrzebuje to mam trochę nagrania z kamery które mogę jutro komuś podesłać . Ps. do kierowcy niebieskiego chyba e90 za awaryjne hamowanie ,ale zapatrzyłem sie co pasażer nagrywa :bag: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 niech chłopaki sie wypowiedza na temat golfow ktore były na skarbimierzu ;D na zlocie na 1/4 latały jak bmw i to te golfy 2 no ale Panowie Swetrem jeździć to przesada sweter sie ubiera ;pppkuogkuogkuogkuogkuogkuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ponury Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Miałem cichą nadzieję, że zdążę zreanimować moje auto i dołączę do was, jednak separator oleju rozpadł się w rękach i niestety auto czeka na nową część. Następnym razem będę na pewno. Śledzę ten post i czekam na jakiś filmik, zdjęcia fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Również dziękuję za spota. Niestety za długo nie posiedziałem, zapomniałem zerknąć na projekt Leo, o paru innych też zapomniałem ale niestety czas trochę gonił... no nic mam nadzieję, że będzie jeszcze okazja. Mam nadzieję, że prędkość była dobra, nawet kobieta mówiła mi jak nigdy żebym wolniej jechał. Na prawdę kulturalnie było, dla wszystkich pełen szacunek. uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw Do następnego. happy_bmw P.S.: Wrzucać każdy film i każde zdjęcie! Bez wyjątków! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BASTARS Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzięki panowie i panie, nikt się chyba nie spodziewał aż takiej frekwencji starzy znajomi jak i nowe twarze, przejazd-kultura tak jak powinno być, dzięki jeszcze raz za udaną niedzielębmw_1 P.S. Maris dzięki za przejażdżkę sportową filharmonią bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzięki za spota, było super. Dobrze, że nie pojechaliśmy pod milenijny. Byłem tam później, to nie było gdzie stanąć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SoulRea Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jak zwykle browar dla Foresta zrobił robote. No niestety musze się nacieszyć fotami gdyz przyjazd narazie nie wchodzi w rachube. Widze ze moje byłe miasto zainteresowało sie w koncu klubem co mnie cieszy oby wiecej DSW na zlotach zycze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 DSW chyba tylko jedno bylo?? Forest brzydzi sie alkoholem 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hrycu Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dzieki za mega fajnie spedzone popoludnie!! Wszystko elegancko bez buractwa. ) Oto nam chodzilo!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi