galone Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 co do miejsca to mozna zatrzymac sie przy wzgorzu Andersa, tam jest duzo miejsca. pod milenijnym co niedziele ktos sie wafluje hondy mercedesy i inne... trase prosze bez kraweznikow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Jeszcze chwila i bedzie powtorka z Krzywej Na parkingu juz sie witaja a reszta z A4 niemoze zjechac [video=youtube;pHDfrCtTPig] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Moze ten kto bedzie prowadzil, niech spowolni grupe na autostradzie i obwodnicy, tak zeby wszyscy dojechali i uformowali 'klucz'? Bardzo dobry pomysł P.S. - pamiętajmy wszyscy że dziś w nocy zmieniamy czas - cofamy zegarki 1 godzinę wstecz. Żeby ludzie się nie spóźnili o godzinę jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 A ja proponuje żeby ktoś się zadeklarował jako ostatni i ustalamy że ona jest ostatnia i pilnuje żeby wszyscy wjechali. Jeśli będę prowadził ja albo ktoś inny chętny to wymiana numerami między tymi dwoma osobami i jak już się będziemy wtaczac na autostradę to zdzwaniamy się i wtedy będzie wiadomo czy cała wycieczka jest na autostradzie. Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 szpady ty to jestes:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Czyli Ty galone będziesz się waflowal z tylu? Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 spoko moge sie toczyc ostatni:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 jeszcze judaszu nie wrzuciłeś filmiku ze Skarbiego, a już chcesz następny sobie kręcić, zobaczysz dostaniesz :banned:. Ps. aut będzie jeszcze więcej kuzyn też przyleci yhm będzie znacznie więcej niż na liście, bo Aga ma zamiar przyjechać swoją e46 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SteFun Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 1. Forest 2. Pirooz 3. blazej3131 4. Maltarn 5. matiit 6. mrsiwek 7. sagui 8. Czaku 9. weezy323i 10. mbrs 11. BASTARS 12. Quad4 13. Tomek 14. Marrrtin 15. lukasbmw 16.PawelDSW 17. Konik 18. viviek 19. Endi 20. święty 21.Pascal 22.kamcioo (50%) 23.k0nr4d (+1?) 24.galone 25.Hrycu 26.napier 27,PRZEMO 28. Szpadyzor71 29. kayser.sose 30. Remotec 31. Pablo90 + pasażer 32. Szimo 33. mareq 34. mechatronik + sanadł e30 cabrio 35. SteFun właśnie dziś tamtędy przejeżdżałem, wjazd odgrodzony taśmą :bag: Dziś jechałem i dalej odgrodzony. Godzina po godzinie 15:00 w Magnoli nie wróżę za dużo miejsca. Prędzej miejsce na Factory się znajdzie. Jedyny sensowy parking to na stadionie o ile będzie otwarty. Bo nie mam pomysłu na inny, sklepowe są zajęte zwykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 To wygląda na to że jutro pod Decathlonem ustalimy gdzie w końcu jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blazej3131 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Jak coś to "okupacja" milenijnego przez innych spotowiczów zaczyna się pod wieczór jakbyśmy dojechali w okolicach 16 to będzie pusto. A jeśli spot nam się przedłuży zawsze wtedy możemy się przenieść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 26 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2013 Heh od początku wiedziałem że przyjadę tak jak ostatnio bez wpisywania bo jak się wpisuję to zawsze mi coś wypada:bag: ale skoro takie zacne grono się wpisało na listę to i ja to uczynię uklon_bmwuklon_bmwuklon_bmw 1. Forest 2. Pirooz 3. blazej3131 4. Maltarn 5. matiit 6. mrsiwek 7. sagui 8. Czaku 9. weezy323i 10. mbrs 11. BASTARS 12. Quad4 13. Tomek 14. Marrrtin 15. lukasbmw 16.PawelDSW 17. Konik 18. viviek 19. Endi 20. święty 21.Pascal 22.kamcioo (50%) 23.k0nr4d (+1?) 24.galone 25.Hrycu 26.napier 27,PRZEMO 28. Szpadyzor71 29. kayser.sose 30. Remotec 31. Pablo90 + pasażer 32. Szimo 33. mareq 34. mechatronik + sanadł e30 cabrio 35. SteFun 36. Wiśnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfamendes Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Tomorrow at 15 o'clock I'm going to be there on Decathlon... trying to take some pictures and to make the video that I told you. I'm going with a orange/red jersey and a black jacket. (just in case to know who I am (portuguese boy that doesn't know polish, yet ) ahah bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Jak coś to "okupacja" milenijnego przez innych spotowiczów zaczyna się pod wieczór jakbyśmy dojechali w okolicach 16 to będzie pusto. A jeśli spot nam się przedłuży zawsze wtedy możemy się przenieść. Tam sie juz nic nie dzieje wieczorami w niedziele. Jest juz po sezonie praktycznie. Dyziu tez juz o tym pisal duzo wczesniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 mógłby ktoś wziąć kompa pod m50b25 żeby się podpiąć jak posiada takowy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 mógłby ktoś wziąć kompa pod m50b25 żeby się podpiąć jak posiada takowy ? Ja sie podpinam, tez bym ogarnal swoje m52 pod kompem bo jeszcze nigdy tego nie robilem ; / Ofc nie oczekuje spolecznej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 (edytowane) Dolaczam sie do pytania,ma ktos kompa do e46 zeby zlogowac czy przeplywka dobrze mierzy? Podsumowujac,spotykamy sie o 15 pod Decathlonem na Bielanach tak? Edytowane 27 Października 2013 przez PawelDSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Podsumowujac,spotykamy sie o 15 pod Decathlonem na Bielanach tak? Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawelDSW Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Spoko,jak ktos bedzie mial pasazera z aparatem to prosze o zdjecie bialka w ruchu bede wdzieczny :dance: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo90 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Dolaczam sie do pytania,ma ktos kompa do e46 zeby zlogowac czy przeplywka dobrze mierzy? Ja wezmę lapka z kabelkiem, jakimś kozakiem nie jestem, ale wspólnie może coś odczytamy :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quad4 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 z mojego kokpitu jakis obiektyw tez bedzie skierowany na zewnatrz wiec cos wspolnie sie sklei ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scrooge Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 W ostatniej chwili sobie przypomniałem, że dzisiaj ostatni weekend października 1. Forest 2. Pirooz 3. blazej3131 4. Maltarn 5. matiit 6. mrsiwek 7. sagui 8. Czaku 9. weezy323i 10. mbrs 11. BASTARS 12. Quad4 13. Tomek 14. Marrrtin 15. lukasbmw 16.PawelDSW 17. Konik 18. viviek 19. Endi 20. święty 21.Pascal 22.kamcioo (50%) 23.k0nr4d (+1?) 24.galone 25.Hrycu 26.napier 27,PRZEMO 28. Szpadyzor71 29. kayser.sose 30. Remotec 31. Pablo90 + pasażer 32. Szimo 33. mareq 34. mechatronik + sanadł e30 cabrio 35. SteFun 36. Wiśnia 37. scrooge Spora ekipa się szykuje No i pogoda jak na razie dopisuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lfamendes Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Does someone can pick me up on Krzyki bus stop? I missed the previous one and now I just have one at 15:27... My number is 739009067... Thank youuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Magnolia castorama! Wysyłane z mojego LT18i za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 27 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2013 Ja niestety już w domku ale chcę podziękować wszystkim za wspaniałą atmosferę i możliwość zobaczenia tylu zacnych samochodów! Było mega. Na forum jestem od niedawna, to był mój pierwszy zlot ale czuję, że nie odpuszczę kolejnego! Pasażer popstrykał trochę zdjęć więc postaram sie niedługo coś wrzucić i udostępnić happy_bmwhappy_bmwhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi