Aimaray Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam Was bardzo serdecznie ! 3 miesiące temu zostałem szczęśliwym posiadaczem pięknej BMW E46 320d 150km 2003r. po lifcie i stąd moja wędrówka na to jakże zacne forum bmw_1bmw_1bmw_1 Jestem z górnego śląska miejsc. Jastrzębie Zdrój nie daleko Rybnika. Zarażony tą marką i konkretnie tym modelem jestem od dawna ale odkąd wszedłem w jej posiadanie - zakochałem się uklon_bmw:bmwsexemofg3: Mam zamiar troszkę przy niej pogrzebać wizualnie.. po mału do celu ! POZDRAWIAM WSZYSTKICH ! kuog Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Aimaray , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 :bry::bry::bry::bry::bry::bry::bry::bry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Witam nowego kolege Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Siemankobmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 7 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 :bry::bry::bry: bmw_2bmw_2bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 siema bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bromba Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 Powitać bmw_2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 happy_bmwwitajhappy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Darecki Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Bardzo Miło Witam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BMW Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 bmw_2 witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 14 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Witam "sąsiada" ze Śląska a myślałem, że będę jedyny pochodzący z Górnego a nie Dolnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aimaray Opublikowano 15 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Witam "sąsiada" ze Śląska a myślałem, że będę jedyny pochodzący z Górnego a nie Dolnego Heheh :lol: a w profilu masz Wrocław a Wrocław to dolnośląskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 15 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2013 Bo w profilu pytają "gdzie mieszkasz" ale pochodzę z Czechowic-Dziedzic i tam spędzam średnio co 3 weekend we Wrocławiu mieszkam dopiero od około 3-4 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi