Darozzzz Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Panowie i Panie. Mam do sprzedania ori dokładkę firmy Hamann Germany. Dokładka koloru czarnego matowego, została ściągnięta z samochodu sprowadzonego z Niemiec. Stan bardzo dobry, nie jest popękana, podrapana czy połamana... od spodu posiada wybite logo firmy i numer seryjny. Cena jaka by mnie zadowoliła to ok. 500zł lecz tak naprawdę nie mam pojęcia ile to jest warte. Nigdy nie spotkałem takiej dokładki na allegro, ani na Ebay'u.... Więc ze swoimi oczywiście rozsądnymi propozycjami proszę na PW:) [ATTACH=CONFIG]27055[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27056[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27057[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27058[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27059[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27060[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27062[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27063[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]27064[/ATTACH] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rush Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 rezerwuję proszę o info na PW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Tak myślałem, że Łrasszz szybko się tym zainteresuje :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi