Pirooz Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Cześć, Taka sytuacja, wracam z uczelni, otwieram okno w mieszkaniu (a moje okna wychodza na Angel Wings) i słyszę "wruuuuuuum.... wruuuuuuuuuuuuuum.... wruuuu-pu-pu-pu-pu-uuum" wylatuję z mieszkania, wskakuję w Bunię i lecę. Dźwięk dochodził z kierunku Niskich Łąk więc byłem przekonany, że to tam coś się dzieje. "Gdy w powietrzu czuć spaloną gumę wiedz, że coś się dzieje" po drodze zwinąłem kuzyna mojej ukochanej i polecieliśmy przyjeżdżamy a tam zabawa w najlepsze w sumie to słowa nie są w stanie tego opisać, przedstawiam 2 filmy, które nakręciłem oraz album na Google+ Nie wiem czy właściciele tych BMW są tu na forum ale kierowco tej białej - masz potwora a nie auto! Niesamowita bryka! https://plus.google.com/photos/111095062545034249631/albums/5931314263915590145?authkey=CJ3qraOW6p7UaQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsiwek Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 fajna imprezka... te RS2 to "cinka" z ADT -> potwór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 5 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 "Gdy w powietrzu czuć spaloną gumę wiedz, że coś się dzieje" oj miło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 5 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2013 Było było mam pamiątkę w postaci kawałka gumy z białego-BMW-potwora dostałem nim w nogę. Uznałem to za znak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Uznałem to za znak to teraz czekamy na twoje występy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi