Dawid Bawara Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Witam. Mam e36 320i coupe z 95r. Mam problem z predkosciomierzem i ekonomizererem. Te 2 rzeczy działają tylko wtedy gdy długo nie używam auta i pojadę nim gdzieś to przez jakiś czas działają , a potem wskazówki zaczynają powoli opadać i podnosić się aż wkońcu opadną do końca i nie dzialają. Co to może być podejżewalem czujnik elw dyfrze ale jak by nie działał to by chyba na dobre. Co to może być ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 tylko co ma ten czujnik do ekonomizera ?? :-P moim zdaniem padają ci zegary miałem ten sam objaw u siebie podmień zegary najlepiej o takim samym numerze i sprawdź sądzę że będziesz miał po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 padają ci zegary miałem ten sam objaw u siebie u mnie było to samo więc X2 podmieniłem i po problemie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 u mnie było to samo więc X2 podmieniłem i po problemie to jest znana przypadłość e36 tak że od tego zaczynaj a będziesz pan zadowolony :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Bawara Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 dzięki, szukam zegarów, a czy moje zegary z 2.0 będę dobre jeśli swapne na 2.8 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 dzięki, szukam zegarów, a czy moje zegary z 2.0 będę dobre jeśli swapne na 2.8 ? tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi