kamcioo Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) Myślę o założeniu czegoś takiego do swojego bmw. Ale wcześniej chciał bym znać waszą opinię na ten temat (wiejski tuning) czy (ciekawy sposób na ringi) [video=youtube;5OyraZk-FrA] Edytowane 3 Października 2013 przez kamcioo zmiana filmu na dokładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 (edytowane) ja osobiście bym nie zakładał nie praktyczne i tak nie można jeździć na takich kolorach (prócz białe i żółte) może i ciekawie to wygląda ale zalatuje wiochą Edytowane 3 Października 2013 przez Dudek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 IMHO wieś... większa niż ringi w Golfie, ale mogę się mylić. przy okazji kontrola MO na starcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Wedlug mnie dobry gadget. Na zlotach mozna odpalic cala tecze a do jazdy dziennej biale/zolte. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viviek Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 ale fajne mega mocne światło daja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Z tymi ringami to wioska straszna jeżeli już to w jednym kolorku jakieś ala ksenon czy coś tam podobno SMD są za***iste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 dobrze Ci mówić, do E39 polift nie do zdobycia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Wieś poza tym jak rzucisz się w oczy niebieskim to dowód poleci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Jak Ci się podobają to nie słuchaj zdania innych i montuj Gdy kupiłem swój traktor to był na niebieskich ringach (koleś przyjechał z UK na Święta). Wtedy masakrycznie mi się to podobało, teraz bym już nie założył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Dokładnie, każdy gadżet w aucie ma się podobać właścicielowi. Ja już za stary jestem na takie fajerwerki, ale młodość rządzi się swoimi prawami bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 mi tam się podoba :4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sajmonowski Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 Panowie ta E46 chyba ma takie ringi i akurat w tym przypadku te ku****i w oczach wyglądają moim zdaniem ok :lol:[ATTACH=CONFIG]27026[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Wg mnie wygląda jak po ciężkiej nocy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SUB_ZERO29 Opublikowano 4 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 Czarna beemka z czerwonymi ringami fajnie się prezentuje. :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kondziu Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Mi się też nawet podoba. Miałem kumpla kiedyś, co pod siedzeniem woził koguta MO doczepianego na dach a że na aucie miał obce blachy, to czasami zakładał z nudów koguta na dach i grzał przez miasto a wszyscy mu ustępowali z drogi - gdyby wtedy miał do tego jeszcze takie ringi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koko090681 Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Czerwone są mega ale tylko w czarnej budzie takie moje zdanie a kolorowe hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M_a_N_i_e_K Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Nie oszukujmy się, ale każdy ciemny kolor ładnie wygląda z dodatkami. Czarny jak najbardziej, tak samo jak mój topas itd bo na nich ekstra widać efekty. Srebrne oczywiście też jestem za, ale mam też srebrny kolor w domu i mega efektu nie robi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi