Dawid Bawara Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Siema. Mam dwie bawarki: -e36 m52b20 coupe szpera 100% na M pakiecie którą uczę się driftu -e90 na pakiecie acs N47e, na gwincie i 19"-stkach Jestem z okolicy Szprotawy, bliskie mi kluby to No Limits oraz Street Killers. Moje plany to e36 zrobić na daily killer sometimes drift car z silnikiem 2.8 po modzonym a E90 to po prostu piczomagnes :-) Najbardziej jara mnie drift, wyścigi po mieście zlotach, lubię dobry terror. Jestem Bawarczyko Maniakiem no i ogólnie to lubię zapierdalać :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Dawid Bawara , witaj na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 (edytowane) Najbardziej jara mnie drift, wyścigi po mieście Jestem Bawarczyko Maniakiem no i ogólnie to lubię zapierdalać :-) Nie wiem czy na właściwe forum trafiłeś... Edytowane 30 Września 2013 przez Forest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dawid Bawara Opublikowano 30 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To znaczy, że na żadnym forum bmw nie lubią drifterów ? Żenada. Wiem, że każdy ma inne poglądy ja mam 2 auta i służą mi zupełnie do czegoś innego, E90 to taka dopieszczana ,, Perełka ", a e36 służy do driftu i wyścigów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Siema nikt nie powiedział że nie lubimy drifterów nie lubimy drifterów po mieście od tego są odpowiednie miejsca jak na przykład tor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 To znaczy, że na żadnym forum bmw nie lubią drifterów ? Żenada. Co ma wspólnego drift z wyścigami po mieście? Najbardziej jara mnie drift, wyścigi po mieście zlotach, lubię dobry terror. Nie wiem czy źle sformułowałeś zdanie czy faktycznie tak chciałem napisać... Jeśli napisałeś to co chciałeś napisać to to jest dopiero ŻENADA... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czaku Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 Co ma wspólnego drift z wyścigami po mieście?Nie wiem czy źle sformułowałeś zdanie czy faktycznie tak chciałem napisać... Jeśli napisałeś to co chciałeś napisać to to jest dopiero ŻENADA... Rzuć kamieniem pierwszy, jeśli nigdy nie przekroczyłeś 100km/h w zabudowanym. Drift z wyścigami po mieście ma dużo wspólnego, widocznie nie w temacie jesteś. Dawid, witaj;) I pokazuj e36-mam nadzieję, że jest dobrze styrana życiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Rzuć kamieniem pierwszy, jeśli nigdy nie przekroczyłeś 100km/h w zabudowanym. O czym piszesz i co do czego przyrównujesz? O przekroczeniu prędkości w terenie zabudowanym czy o wyścigach w mieście? Bo to jakby dwie różne sprawy są :lol: widocznie nie w temacie jesteś Najwidoczniej i raczej mój świat się przez to nie zawali. Jak chcę polatać to robię to na Rakietowej, nie w mieście. Proste? Tak się składa, że na tym forum walczymy ze stereotypem idioty za kierownicą BMW, ale chyba za krótko tu jesteś by to zajarzyć. Jeśli kolega ma na myśli takie akcje jak w Karpaczu podczas Mistrzostw Polski- zamknięte odcinki dla drifterów, zapewnione bezpieczeństwo dla uczestników i gapiów - gitarra, chętnie popatrzę. Jeśli to ma być tak jak kiedyś właśnie w Karpaczu, ktoś z BMW Klub Jelenia Góra zaproponował - "to co, blokujemy ulice i ścigamy się?"...to sorry ale chyba mamy totalnie różne spojrzenia na świat i tą markę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 1 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2013 Zdecydowanie popieram zdanie Foresta - codziennie wiele osób zostaje rannych lub ginie przez idiotów za kierownicą a właśnie przez takich, opinia społeczeństwa o marce i jej kierowcach w naszym kraju jest jaka jest. A porównywanie przekroczenia prędkości ze ściganiem się po mieście to chyba zbyt duże uproszczenie i mam nadzieję że zdajesz sobie z tego sprawę!lolol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 2 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2013 Jeśli kolega ma na myśli takie akcje jak w Karpaczu podczas Mistrzostw Polski- zamknięte odcinki dla drifterów, zapewnione bezpieczeństwo dla uczestników i gapiów - gitarra, chętnie popatrzę.Jeśli to ma być tak jak kiedyś właśnie w Karpaczu, ktoś z BMW Klub Jelenia Góra zaproponował - "to co, blokujemy ulice i ścigamy się?"...to sorry ale chyba mamy totalnie różne spojrzenia na świat i tą markę. bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi