Gość ChriS. Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Kiedy wchodze w subskrypcje swojego tematu: You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Nigdy Kiedy probuje wejsc w subskrypcje poprzez panel: You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Nigdy Swoja droga wchodze tam po to zeby wywalic swoj temat z subskrypcji i dodac ponownie bo nie przychodza mi powiadomienia na mail'a wiec jesliby te dzialaly w ogole bym tam nie grzebal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 ja mam w powiadomieniach - 1 reputacion coment, klikam na to i przenosi mnie do subskrypcji i nie mogę się pozbyć tego powiadomienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 a ja mam "dzięki za zalogowanie sie bbuserinfoname" niezależnie od kompa i systemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galone Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 ja sie musze sie 2 razy logowac, ale to nie przeszkadza bo zadko kiedy sie wylogowuje. a co przeszkadza to to ze czatbox jest zawsze na srodku suwaka, i musze za kazdym razem zjezdzac na dol. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
beaver79 Opublikowano 30 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2013 chatbox rzeczywiście nie halo, a podwójne logowanie mam zawsze na firmowym, ale tam zabezpieczenia koncernowe robią dym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Od paru dni na forum męczy mnie dziwna przypadłość, mianowicie nie wyświetlają mi się fotki. Nie tak, że nie chcą się ładować, tylko wygląda to tak, jakby w poście po prostu nie było zamieszczonej żadnej fotki. Adminie, zaradzisz coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 2 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2013 Ja mam ciągle nową wiadomość reputation comment i nie da się tego skasować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ChriS. Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Nigdy Nadal nie moge subskrybowac swojego tematu.. Ktos sie tym zajmuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czechu Opublikowano 19 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2013 Chyba nikt :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 Ponawiam, czemu nie wyskakują na pasku komunikaty PW? Niby mam wiadomośc, ale nie widać jej dopóki nie przejdę do skrzynki odbiorczej? Istnieje możliwość wyboru starej skórki dla forum lub nowej? Ta stara jakoś bardziej mi przypadła do gustu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 A ja zapytam, czy jeszcze kiedyś wróci strona główna naszego forum??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiek2304 Opublikowano 15 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2013 ja mam w powiadomieniach - 1 reputacion coment, klikam na to i przenosi mnie do subskrypcji i nie mogę się pozbyć tego powiadomienia mam nadal ten sam problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Georgii Opublikowano 16 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2013 X2 u mnie również wisi to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 6 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2014 Nie mogę zrobić wpisu w profilu. Ten który mam "I know now why you cry, but it is somethink I can never do" udało mi się ujrzeć dopiero na drugi dzień po napisaniu. Kolejny wpis z linkiem do zdjęć mojego gracika w ogóle się nie wyświetla. Miał ktoś z tym problem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Pytanie, dlaczego gdy wchodzę na forum przez Tapatalk cały czas wyskakuje mi informacja "You have been banned"? po ponownym włączeniu dopiero mnie wpuszcza na profil... Występuje to już dłuższy czas (na androidzie byłą tylko notka o banie) a na iOS przy każdym uruchomieniu forum wyskakuje mi błąd i wyrzuca z forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szpadyzor71 Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 Pytanie, dlaczego gdy wchodzę na forum przez Tapatalk cały czas wyskakuje mi informacja "You have been banned"? po ponownym włączeniu dopiero mnie wpuszcza na profil... Występuje to już dłuższy czas (na androidzie byłą tylko notka o banie) a na iOS przy każdym uruchomieniu forum wyskakuje mi błąd i wyrzuca z forum. x2! P.s.: to chyba wina wcześniejszego update'u aplikacji. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pirooz Opublikowano 20 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2014 To ja od siebie - bardzo często wchodzę na forum przez Tapatalka i nic takiego u mnie nie występuje. Spróbujcie może czasami wyczyścić "schowek" - czyli podręczne aplikacje. One działają w tle i czasami taki jakby mini-reset czyli wyłączenie ich z tła, pomaga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 21 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2014 To ja od siebie - bardzo często wchodzę na forum przez Tapatalka i nic takiego u mnie nie występuje. Spróbujcie może czasami wyczyścić "schowek" - czyli podręczne aplikacje. One działają w tle i czasami taki jakby mini-reset czyli wyłączenie ich z tła, pomaga. Niestety nie zależy to od telefonu. Na każdym to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagui Opublikowano 25 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2014 u mnie działa w porządku przez Tapatalk (iOS) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zgibniew Opublikowano 9 Listopada 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Jak wchodzę w zakładkę regulamin, wyświetla się takowy komunikat: You have been banned for the following reason: No reason was specified. Date the ban will be lifted: Nigdy ...yyy o co śmiga??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi