Kamcio Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Sprzedam prawie nowe ringi CCFL do BMW E46 po lifcie, lampy xenonowe. CENA: 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 ringi z przetwornicami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 28 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Tak jest pełny komplet gotowy do montażu. Mogę podrzucić do Wrocławia. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 29 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 pasują do przedlifta ???na necie wyczytałem raz , że tak raz, że nie... orientuje się ktoś??? jak tak to bierę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamcio Opublikowano 29 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2013 Ja osobiście nie mam pojęcia. Jak chcesz żebym je wziął do wrocławia musisz mi zadzwonić maksymalnie jutro do południa bo wtedy jadę. Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi