Skocz do zawartości
Wasilewski Warsztat

Rekomendowane odpowiedzi

Hello!!

My name is Luis Mendes, I'm from Portugal, I'm 24 years old... I'm studying on Politechnika Wroclawska in ERASMUS programme for 5 month...

So, I'm a BIG FAN of BMW, In Portugal I'm one of the administrators of one BMW forum.

I have a bmw 123d E81... I will put photos later!

I want to know if you ussually makes a meeting and how often are them... It should be nice to be in one (at least) of them :)

Thank you very much for your attention

Lfamendes

Polska wersja: (google translator, don't understand polish)

Witaj!

Nazywam się Luis Mendes, jestem z Portugalii, mam 24 lat ... Studiuję na Politechnice Wrocławskiej w ramach programu Erasmus na 5 miesięcy ...

Tak, jestem wielkim fanem BMW, w Portugalii, że jestem jednym z administratorów jednego forum BMW.

Mam bmw 123d E81 ... Położę zdjęć później!

Chcę wiedzieć, czy ussually sprawia spotkanie i jak często są one ... Powinno być miło być w jednym (co najmniej) z nich :)

Dziękuję bardzo za uwagę

Lfamendes

:bry::bry::bry:

bmw_2bmw_2bmw_2bmw_2

Chcę wiedzieć, czy ussually sprawia spotkanie i jak często są one ... Powinno być miło być w jednym (co najmniej) z nich

zawsze ostatnia niedziela miesiąca wiec masz okazje w tą

http://www.maxbimmer.pl/f104/najt-29-09-2013-a-23153/

Hi ifamendes! Welcome and please feel invited and join us this Sunday. Like Dudek wrote - we meet every month's last Sunday. The same place. Magnolia park. Castorama's roof parking.

Nice BMW bmw_beer bmw_2bmw_2