Forest Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 Jak w tytule. Zdemontowane z mojego auta przy montażu zawieszenia gwintowanego w kwietniu bieżącego roku. Stan bardzo dobry, sprawdzane na stacji diagnostycznej po ostatniej zimie. Cena jaka mnie interesuje - 490 zł. Info pod numerem 796 534 597 Najchętniej odbiór osobisty w Oławie lub wysyłka. Auto na tym zawieszeniu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 4 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2013 400 zł, koszty wysyłki po stronie kupującego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Forest podejdą do mojego sedana??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 6 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 Silnik R6? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mareq Opublikowano 6 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2013 (edytowane) R4-niestety zastanawiałem się czy nie podejdą do 318... wiem, że silnik jest ok 100 kg lżejszy i przód może trochę piać ale chodziło mi głównie o twardość... poczytam jeszcze na necie Edytowane 6 Października 2013 przez mareq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Marek jak nie odezwiesz się do jutra, max.15.00 - wysyłam do Lęborka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forest Opublikowano 14 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2013 Sprzedane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi