wawa112 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 (edytowane) Witam. Sprzedam części do BMW e36, czyszczę garaż, są to rzeczy które pochodzą z mojego auta lub zakupione przeze mnie, które nie doczekały się wymiany Oto lista: - Kompletne zawieszenie e36 firmy GH. Amortyzatory przód + sprężyny, amortyzatory tył + sprężyny. Są to seryjne amortyzatory, bez żadnego obniżenia, auto na nich stoi jak w fabryce. Stan celujący, tłumią bardzo dobrze, komfortowe. Nie ma betonu, płynie się na nich przez miasto Dopiero co zdjęte z mojego auta, powód - zmieniłem zawieszenie na gwint. Polecam bo zawieszenie jest w naprawdę świetnym stanie, cały komplet gotowy do montażu na auto 250zł Na fotce nie ma amortyzatorów na tył, ale oczywiście wchodzą w skład zestawu - Amortyzatory do BMW e36 niemieckiej firmy Al-Ko. Sprzedaję dwa przednie amortyzatory sportowe dostosowane pod sprężyny obniżające. Amortyzatory są w świetnym stanie, niewyjeżdżone, całkowicie sprawne. Można śmiało montować do auta i przejechać jeszcze wiele kilometrów. Miałem je montować u siebie z jakimiś sprężynami obniżającymi, ale jak wcześniej pisałem, zdecydowałem się jednak na gwint 100zł -Sportowe sprężyny firmy Vogtland do BMW e36 na tył, obniżenie 30mm. Sprężyny w bardzo dobrym stanie. Również miały lądować u mnie - wisko + wiatrak e36 100zł - podnośnik szyby e36 coupe strona kierowcy, bez silniczka 40zł - halogeny e36 2x lewa strona, jeden biały, jeden dymiony, 30zł sztuka - lampy e36 xenon, cały zestaw gotowy do montażu 150zł - sprezyny gwintu przód ta technix e36, obie strony, w sumie 4 sprezyny, 2 małe oraz 2 duże, 70zł - półeczka akumulatora e36, 20zł Mieszkam we Wrocławiu, można tutaj części oglądać oraz kupić. Mogę również wystawić na allegro, wysłać kurierem, wszystkie opcje możliwe W razie pytań: tel. 880089697 email. luccadomini@op.pl gg. 1253843 Pozdrawiam! Łukasz Edytowane 24 Września 2013 przez wawa112 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość zuczek e36 Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 czerwone sprężyny ile obniżają auto ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawa112 Opublikowano 7 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2013 Sprężyny już sprzedane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 8 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2013 amorki sportowe do jakiej wersji silnikowej ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi