latopyrz22 Opublikowano 23 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2013 Witam jak w temacie potrzebuje kupić sondę e36 320.Oczywiście sprawną,jak coś pisać na pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 12 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Mam problem mianowicie polega na tym ze chcę kupić nową sondę i gość który mi chce sprzedać powiedział ze powinna pasować i powinienem mieć kolory szary,czarny.biały,biały a u mnie są inne kolory czarny,biały.czerwony i żółty, i teraz nie wiem czy ona będzie pasowała.Jezeli ktoś coś wie na ten temat to proszę o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartr13 Opublikowano 12 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2013 Nie będzie pasować. stawiam że masz m52 z 4 kolorami. posiadam używkę jak coś pisz pw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
latopyrz22 Opublikowano 13 Października 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Właśnie ze mam M50b20 z takimi kolorami z tego co się zdążyłem zorientować to jest sonda siemensa.Pdobno jaki masz osprzęt taka musi być sonda wiec przepływka u mnie jest też siemens. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi