Gość Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 Bedzie ktos pod andersa czy mam jechac odrazu na siechnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 znajdzie rozpiske, bo slyszalem ze w sobiote ma byc MP a w niedziele king of europe lista zawodnikow: http://www.streetracingmania.com/2007/koedrag/registration.html [ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 kosa juz dawalem link do listy zawodnikow ale od nadmiaru glowa nie boli dozobaczyska w sobote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 brat bierze oponki do palenia ja się zastanawiam niewiem czy będzie okazja pomęczyć autka ?? Ale to sa przeciez sprinty na 400m a nie drifty , chyba raczej udział publicznosci bedzie sie ograniczał do odstawienia auta na parking i obecnosci na trybunach :wink: szkoda myślałem że coś wieczorem po imprezie ??? jakoś czas do niedzieli trzeba zabić bo wracał nie będe żeby w niedziele znowu przyjeżdżać . podobno ma być tam jakieś pole namiotowe [ Dodano: 27 Czerwiec 07, 23:19 ] AKTUALNA LISTA:1. Olejus 2. BOKSA 3. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 4. SZWEDU 5. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 6 .Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) 7. Syndrom 8. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 9. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 10. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) 11. Maximus (+EKIPA) - tak na 99% 12. Peter (jakbym mogl przepuscic taka okazje) telefon do mnie 510 966 336 - tylko niedzwoncie z zastrzezonego bo niestety nieodbiore Dzięki maximus ! może się przydać . miały być dwie bunie ale niestety w jednej padło wspomaganie i sie chyba nie wyrobimy będzie jedna e-36 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no musi byc pole namiotowe bo nie jade tam do hotelu nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 28 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2007 no ja jade w sobote i w sobote wracam (jakies disko we wrocku itp) i wniedziele znowu jak bedziecie spali to wam z rana pobudke zrobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 Dobra to ponawiam pytanie KTO BEDZIE POD ANDERSA i jakie to maja byc godziny gdzie sie spotykamy bo narazie to widze tylko 3 osoby aktywne w tym temacie i zaczynam sie martwic jak to bedzie wygladac.. [ Dodano: 29 Czerwiec 07, 21:03 ] Co jest jutro jazda a tu nikogo nie ma.. ta lista to jest jakis kit !! jak bedzie 5 osob to bedzie szczyt chyba :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ja jade na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 ja odpadam, chciałbym ale zbieżność imprezy rodzinnej z KoE pokrzyżowała mi plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 29 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2007 dobra widze ze nikt nie jedzie oprocz boksy maximusa i mnie.. a 13 osob widnieje na liscie.. Dla tych co moze jada i jutro beda zagladac na forum jade na andersa o 7 do 7:15 z tamtad wyruszam po kolesia i jade prosto do olawy na shela spotkac sie z maximusem o 7:45 tam czekamy jakies 10 minut i wbijamy na A4 prosto do kamienia slaskiego. Pozdrawiam Moj tel 513636540 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ale bania rypie o 3.30 ledwo do domu dotarlem z imprezy a tu juz wstawac trzeba ale maximus da rade i bedzie zajefajnie dozobaczenia na koe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 pierwszy dzień już był extra, co dopiero jutro.... zobaczyć jak startuje wejściówka:50zł zobaczyć jak gmc typhoon robi niskie 9 sek na 400m z otwartą klapą: bezcenne.. no i te pamiątki 8) Dziekuje Witkowi że mnie zabrał bmw_beer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuk Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 grrrr myślałem że będę, ale nie byłem i nie będę... dajcie jakieś zdjęcia żebym zobaczył co straciłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ale bania rypie o 3.30 ledwo do domu dotarlem z imprezy a tu juz wstawac trzeba ale maximus da rade i bedzie zajefajnie dozobaczenia na koe A ciekawe kto Cię do domu "odholował" :wink: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maltarn Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 ale bania rypie o 3.30 ledwo do domu dotarlem z imprezy a tu juz wstawac trzeba ale maximus da rade i bedzie zajefajnie dozobaczenia na koe A ciekawe kto Cię do domu "odholował" :wink: :drunk: słyszałem że policjantki były czy tam policjanci :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziki Opublikowano 30 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2007 słyszałem że policjantki były czy tam policjanci policjantki ,policjantki :wink: :drunk: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 oto i zdjecia: http://www.bmw.skyserwis.pl/koe_1 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 fajna impreza musiała być. Wiecie może co za silnik był w tym E36 compact ze znaczkiem alpina? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 4.6 litra :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2007 fajna impreza musiała być. Wiecie może co za silnik był w tym E36 compact ze znaczkiem alpina? RESZTE CIEKAWYCH ZDJEC WRZUCE TEZ TU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 szwedu wyslij mi prosze na maila zdjecia z dnia drugiego biuro@skyserwis.pl dzieki wielkie z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 sory ale predzej udostepnie linka rapidshare bo meilem moge max 10mb a zdjecia sa w 4mp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 2 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2007 mam kilka filmików łącznie z jet carem jak to wszystko poukładam to puszcze w sieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Opublikowano 4 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2007 ciekawy filmik znalazlem na SRTW http://pl.youtube.com/watch?v=6c3axDba5tk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Lipca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 2007 Tu na razie link do albumu na fotosiku :? nie umiem i nie mam servera na który mógłbym to wrzucić .. http://szwedu.fotosik.pl/albumy/223823.html no i dwie najlepsze fury z albumu ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi