maximus Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) 10.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) 11. Syndrom 12. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 13. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 14. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) 15. Maximus + my "wife" - tak na 85% bede w trakcie się okaze i dam znac jeszcze 16. Peter (jakbym mogl przepuscic taka okazje) jade na 100% a wiecie juz jaka bedzie cena biletów, kiedy bedzie impra i na ile dni jedziemy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 BILETY : http://www.sss.org.pl/eticket.php?event=300607 mysle ze 2x wyjazd, chyba ze znajdzie sie nie daleko jakies pole namiotowe, na terenie zawodow nie ma noclegow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 ja juz bilety kupilem tylko nie zapomnijcie wziasc dowodow happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 Te bilety bedzie mozna kupic na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 18 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2007 http://www.sss.org.pl/eticket.php?event=300607 poczytaj dorze. Bilety platne tylko przelewem wiec chyba musisz je kupic przed.... ale przeciez przelewy ida jakies 24-48h wiec raczej bedziesz wiedzial dwa dni wczesniej czy jedziesz czy nie pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 Peter no to cos żle czytasz napisane jest: "BILET WSTĘPU - dwudniowy bilet wstępu w przedsprzedaży internetowej: 47 PLN - ZAMÓW TERAZ! - dwudniowy bilet wstępu na miejscu w dniu imprezy: 50 PLN Bilet jest ważny przez sobotę i niedzielę lub tylko niedzielę, jeżeli został zakupiony w drugim dniu imprezy (1 lipca). Cena biletu na jeden dzień jest taka sama jak na dwa dni. " więc można kupić na miejscu w sobotę i w niedzielę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2007 dzisiaj widizalem jak "4" w strone Polski na lawetach jechalo kilka american muscle, ciekawe czy juz powoli sciagaja do nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) 10.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) 11. Syndrom 12. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 13. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 14. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) 15. Maximus (+ my "wife" może) - tak na 95% 16. Peter (jakbym mogl przepuscic taka okazje) bede na bank w niedziele a w sobote nie wiem jeszcze czy dam rade, zalezy ile roboty bede miał. A jak bedziemy startowac z kad kiedy i o ktorej?? Jakis plan imprezy? dobrze by bylo pojechac wczesnie zeby dobre miejscowki zajac i zeby nasze autka staly ladnie w zadku obok siebie. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2007 w jetroniku audica na hamowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Wiec jak panownie jak planujemy imprezke??? trzeba juz jakis rozadny plan ulozyc PLAN IMPREZY WYGLĄDA TAK: 30 CZERWCA - SOBOTA - Mistrzostwa na 1/4 mili 07:00 - otwarcie bram wjazdowych 07:00 - 09:00 - badania techniczne 07:00 - 09:00 - bezpłatne próbne przejazdy samochodów oraz motocykli 09:00 - oficjalne rozpoczęcie zawodów 09:00 - 11:30 - eliminacje klas STREET oraz klas MOTOCYKLOWYCH 11:30 - 13:00 - eliminacje klas DRAG 13:00 - 13:30 - przerwa techniczna (losowania nagród dla publiczności) 13:30 - 14:30 - półfinały i finały klas STREET oraz klas MOTOCYKLOWYCH 14:30 - 16:30 - półfinały i finały klas DRAG 16:30 - 17:00 - rozdanie nagród i zakończenie zawodów Po zakończeniu imprezy odbędą się próbne przejazdy zawodników startujących w King of Europe 2007. W sobotni wieczór zapraszamy na KOE PARTY do klubu Galaxy Planet! 1 LIPCA - NIEDZIELA - King of Europe 2007 09:00 - 12:00 - kwalifikacje 14:00 - finały Zawodnicy startują w czterech klasach: - StockStreet - SuperStreet FWD - SuperStreet 4WD - SuperStreet RWD O tytuł King of Europe walczyć będą zwycięzcy ww. klas oraz zdobywcy dwóch najlepszych czasów w generalnym rankingu po eliminacjach. oficjalna strona zawodów: www.kingofeurope.net Dragstery zgłoszone do zawodów można zobaczyć na oficjalnej liście startowej. LOKALIZACJA I DOJAZD GPS: +50° 31' 44.79, +18° 05' 06.63" >GOOGLE MAPS< Teraz niech ktos zadecyduje o godzinie wyjazdu i miejscach meldunku. Proponuje godziny poranne zeby zajac dobre miejscowki beemkami w jednym zadku proponuje juz pomiedzy 6 a 7 rano wyjazd z wrocławia ale niech klubowicze zadecyduja pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 czy wszyscy wpisani na liste jadą, ja nie jadę więc nie będę ustalał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ja musze sie wypisac, po Hradcu wyczerpaly mi sie fundusze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 ... a ja musze wyprowadzic rybki na spacer Nie no tak powaznie to lipa sie zrobiła bo Pola musi byc w pracy w sobote :? wiec nas nie bedzie tym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camel Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 Szkoda, że mnie nie było... :9 ale fo focie kolegi to widze, że fajnie było http://img243.imageshack.us/img243/8952/p1120603wn2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 camel nie myl tematow, KoE dopiero bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2007 no ja tez slabo z funduszami ale chce pojechac tam nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 ja na 100% :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wiec proponuje co nastepuje (dotyczy wyjazdu w sobotę oraz niedzielę): - około godziny 7.00 przy wzgórzu Andersa we Wrocławiu - około godziny 7.30 w Siechnicach trasa na Brzeg na parkingu - około godziny 7.45 w Oławie na stacji Shell Aktualna lista: 1. Olejus 2. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 3. BOKSA 4. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 5. Leszek 6. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 7.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) 8. Syndrom 9. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 10. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 11. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) 12. Maximus (+EKIPA) - tak na 99% 13. Peter (jakbym mogl przepuscic taka okazje) Jesli ktos wypadl albo chce dojsc to uaktualniac liste POZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Ja odpadam: 1. Olejus 2. BOKSA 3. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 4. Leszek 5. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 6 .Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) 7. Syndrom 8. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 9. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 10. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) 11. Maximus (+EKIPA) - tak na 99% 12. Peter (jakbym mogl przepuscic taka okazje) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 zróbcie miejsce na dwie bawarki ale spotkamy sie już na miejscu ja z bracholem wyjedziemy z naszej wiochy gdzieś między 7 a 8smą mamy troszkę dalej niż wrocek trzymajcie miejsce !!! niech ktoś wrzuci jakiś numer komóry żeby was tam nie szukać tak na wszelki wypadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 Wiec proponuje co nastepuje (dotyczy wyjazdu w sobotę oraz niedzielę):- około godziny 7.00 przy wzgórzu Andersa we Wrocławiu - około godziny 7.30 w Siechnicach trasa na Brzeg na parkingu - około godziny 7.45 w Oławie na stacji Shell Aktualna lista: 1. Olejus 2. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 3. BOKSA 4. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 5. Leszek 6. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 7.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) 8. Syndrom 9. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 10. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 11. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) 12. Maximus (+EKIPA) - tak na 99% 13. Peter (jakbym mogl przepuscic taka okazje) Jesli ktos wypadl albo chce dojsc to uaktualniac liste POZDR lol a to co? kiedy ja sie wypisalem z listy <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 26 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2007 brat bierze oponki do palenia ja się zastanawiam niewiem czy będzie okazja pomęczyć autka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 brat bierze oponki do palenia ja się zastanawiam niewiem czy będzie okazja pomęczyć autka ?? Ale to sa przeciez sprinty na 400m a nie drifty , chyba raczej udział publicznosci bedzie sie ograniczał do odstawienia auta na parking i obecnosci na trybunach :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 niestety ale nie wyrobie czasowo ,pilny wyjazd służbowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 27 Czerwca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2007 AKTUALNA LISTA: 1. Olejus 2. BOKSA 3. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 4. SZWEDU 5. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 6 .Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) 7. Syndrom 8. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 9. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 10. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) 11. Maximus (+EKIPA) - tak na 99% 12. Peter (jakbym mogl przepuscic taka okazje) telefon do mnie 510 966 336 - tylko niedzwoncie z zastrzezonego bo niestety nieodbiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi