Gość Mordulec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jak w temacie ku mojemu zaskoczeniu impreza bedzie zorganizowana w polsce przynajmniej tak donosi serwis Street Racing Mania a dokładniej na lotnisku koło Opola w Kamieniu Śląskim .... fajnie by bylo sie tam wybrac wieksza brygadą bmw_beer Wiecej info : http://www.streetracingmania.com/2007/koedrag/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
olejus Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 Jedziemy ekipą ?? 30.06.2007 z Wrocka o 7 rano. 1. Olejus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mordulec Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość nibiru Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 5 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zebb Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leszek Opublikowano 6 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2007 . Olejus2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć 7. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 ps. szkoda ze t otylko w dragu nie w drifcie pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2007 Żeby tylko ten temat nie umarł na tydzień przed wyjazdem ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wircik Opublikowano 12 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Stycznia 2007 Witam.My sie jeszcze nie znamy ale jak coś to Wieluń sie pisze na taka imprezke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 14 Stycznia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) 10.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syndrom Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) 10.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) <bmw_1> 11. Syndrom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 ponoc bilet wstepu 18 EUR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 2 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) 10.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) <bmw_1> 11. Syndrom 12. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosa Opublikowano 3 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2007 bilety po 47 PLN na 2 dni mozna zamawiac na stronie: http://www.sss.org.pl/eticket.php?event=300607 King of Europe DRIFT Runda 2 rozgrywa sie w Chechach (Ceska Lipa) 19-20.05.2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sierars1 Opublikowano 4 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2007 Już zamówiłem 4szt. <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arek m Opublikowano 5 Marca 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2007 na stronie http://www.streetracingmania.com/2007/shop/ bilety za 12 Euro dopisuje sie do listy, <bmw_1> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz13 Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 1. Olejus2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) 10.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) <bmw_1> 11. Syndrom 12. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 13. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? [ Dodano: 18 Kwiecień 07, 02:24 ] z wrocka ??? wy mi powiedzcie gdzie dokładnie się zbieracie bo jeszcze na żadnym spocie nie byłem i wrocek znam słabiutko !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) 10.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) <bmw_1> 11. Syndrom 12. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 13. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 14. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maximus Opublikowano 18 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) 10.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) 11. Syndrom 12. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 13. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 14. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) 15. Maximus + my "wife" - tak na 85% bede w trakcie się okaze i dam znac jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasend Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2007 Witam-już od dawna wiem o tej imprezce i napewno jej nie opuszcze wybieram się ze swoją ekipą pozdrawiam i do zobaczenia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Peter Opublikowano 17 Maja 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2007 1. Olejus 2. Mordulec & Pola (o ile sie wakacje nie nałożą z tym terminem) 3. Nibiru (o ile dożyję i wezmę wolny łikend) 4. Kosa & Żyłka (nie ważne kiedy) 5. BOKSA 6. Zebb (ale przypomnijcie bo moge zapomnieć) 7. Leszek 8. bazylfox & Bogna (jak bozia da) 9. szwedu (oby bunia juz byla zrobiona) 10.Nitro(Mam nadzieje ze wkoncu sie uda wpasc na spota) 11. Syndrom 12. Sierars1 - jeśli coś nie wypadnie a 18EURO to pikuś na taką imprezę sądzę że każdy uzbiera. 13. mariusz13 bilety już kupione wpuścicie kumpla audi a6 żeby się za nami ciągnął ??? 14. Oggy & Wife (jak mnie kuzwa zab przestanie bolec:// ajjjj) 15. Maximus + my "wife" - tak na 85% bede w trakcie się okaze i dam znac jeszcze 16. Peter (jakbym mogl przepuscic taka okazje) <bmw_3> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi