probiker Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 Siema pany zaraz dostane szału tak w środku w tej buni trzeszczy że doprowadza mnie to do obłedu jak można by temu zaradzić ?? bo mi sie jedzie nie przyjemnie przez to ....uklon_bmw Trzeszczą boczki w drzwiach trzeszczy tunel .trzeszczy z tyłu półka .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szocha1991 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 23 lata robią swoje, no i polskie drogi:4: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebo293 Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 zainwestuj w nowe spinki do boczków powinno co nieco pomóc pod półkę coś podłóż tunel dokręć i będzie GIT lata robią swoje więc auto gada do ciebie i czujesz że żyjesz bmw_1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 W Fordzie Sierra wyciszalem plastiki podkladajac pociete kawalki dentki rowerowej Sprawdzalo sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probiker Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A jak by tak kupić cały nowy środek ?? w sensie boczki itd pomogło by coś ? a jak nie to spróbuje ze spinkami i z dętka pytanie_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nem Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 A jak by tak kupić cały nowy środek ?? w sensie boczki itd pomogło by coś ? To jest kwestia spinek. Mozesz podjechac do jakiegos salonu BMW i kupic nowe spinki. Kosztuja kilkadziesiat groszy szt. albo z allegro zamowic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 siemka z tymi boczkami w tym modelu to jest masakra spinki napewno pomogą kilka mam zbędnych to moge powyciagac z starych boczków jak sie zobaczymy to Ci dam ... ale pewnie beda gorne zatrzaski polamane a tego juz tak łatwo nieda sie naprawic .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
probiker Opublikowano 19 Września 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 siemka z tymi boczkami w tym modelu to jest masakra spinki napewno pomogą kilka mam zbędnych to moge powyciagac z starych boczków jak sie zobaczymy to Ci dam ... ale pewnie beda gorne zatrzaski polamane a tego juz tak łatwo nieda sie naprawic .... Grzesio to wez spinki jak możesz spotkamy sie to ogólnie zobaczysz te moje bmw bo wydaje mi się ze to nie najlepszy zakup jestpytanie_bmw:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heros Opublikowano 25 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2013 A jak by tak kupić cały nowy środek ?? w sensie boczki itd pomogło by coś ? a jak nie to spróbuje ze spinkami i z dętka pytanie_bmw Hehe za nowy środek w sensie nowy a nie nowy używany z allegro :lol: zabulisz wiecej niz stoi autohappy_bmw A tak poważnie to dentka działa na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmaarrcciinn Opublikowano 10 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2013 Siemacie, ja mam 91r i też mi boki przemawiały do mnie... Wymieniłem wszystkie spinki na nowe i jest gitara.happy_bmw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dudek Opublikowano 11 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2013 jakby jeszcze coś trzeszczało to możesz podkleić gąbką do uszczelniania okien jakaś cienka będzie amortyzowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wisnia1419 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 jakby jeszcze coś trzeszczało to możesz podkleić gąbką do uszczelniania okien jakaś cienka będzie amortyzowała Ja tak robiłem i zdaje to egzamin ale tak na 1,5-2 lata bo później się zużywa i już nie amortyzuje więc operację trzeba powtórzyć z tego co pamiętam mi w turasie na cały tył ok 25 metrów poszło:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasso12 Opublikowano 13 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Października 2013 Niestety to przypadłość tego modelu, z wiekiem materiały się zużywają, zatrzaski puszczają i na nasze super rewelacyjne drogi też nie pozostawiają nic. Ja w swojej e39 takie niedoskonałości, a też ten model ma, zrobiłem silikonową uszczelką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Furious Opublikowano 30 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Października 2013 elo! podobny problem mam co tu kolega;d spinki to dobry pomysł moim zdaniem a dodatkowo jak dobrze poszukasz sa takie maty wyciszeniowe z zakładkami na miejsca gdzie sie boczki z blacha stykaja.Podobno to tez pomaga. Jak Ci pojda zatrzaski to polecam kupic uzywany w dobrym stanie boczek na allegro.. głównie chodzi mi o wiórówke która jest pod obiciem i zeby ladnie pasowalo kupic laminat jaki ci sie widzi i zgrzac ladnie. Problem tylko w tym ze jak przód zrobisz to i tyl tez by wypadało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi