Gość grzesio Opublikowano 19 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2013 (edytowane) Tak jak w temacie sprzedam 2x tunel chłodnicy do silnika m40 1,6 i 1,8 oba 100 % niezniszczone niepołamane , uchwyty i zaczepy całe cena za 1 sztukę to 20 zł lub 0,5 Gorzkiej Żołądkowej z miodem [ATTACH=CONFIG]26825[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]26826[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]26827[/ATTACH] Nr. 690043491 najlepiej sms Edytowane 3 Października 2013 przez grzesio Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość grzesio Opublikowano 3 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2013 z racji ze jest brak zainteresowanych to dla Forumowiczów jak ktos ma połamane czy uszkodzone a odbierze sobie osobiscie oddam za freee mam także do oddania Wiatrak caly nie polamany z wszystkimi łopatkami , oraz wisko, znajdzie sie także rozrusznik do m40 i alternator , przeplywka (lpg) jak komus sie przyda niech zabiera i nie niech mi to juz oka nie drażni ;D graty mi zagracają i jak nie bedzie chetnych do weekendu to wyrzucam a co metalowe i stopowe na złom idzie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi